Cum s-a pozat Andra cu Nelson Mondialu! Nimeni nu se astepta sa ii vada ASA

Autor: O.P.

Andra s-a pozat alaturi de Nelson Mondialu spre uimirea tuturor. Fotografia i-a luat prin surprindere pe multi.

Nelson Mondialu nu se lasa: a cucerit-o pe Andra de la Puterea dragostei cu stilul lui unic! Bruneta era sa moara de ras cand a vazut cel mai recent video al tatalui lui Livian.

elson Mondialu e pe val si nu se lasa deloc intimidat cand e vorba de a-i comenta pe concurentii de la Puterea dragostei. Tatal lui Livian, iubitul Biancai din casa dragostei, este foarte atent la ce se intampla in relatiile amoroase dintre concurenti si chiar urmareste detalii care nu se spun.

Nelson Mondialu si Andra de la Puterea dragostei

Nelson Mondialu stie sa descifreze limbajul nonverbal al fetelor si al baietilor de la Puterea dragostei si nu ezita deloc sa spuna in gura mare cum stau treburile in casa dragostei.

Citeste si: Andreea Pirui a plecat de la filmari! Unde s-a dus blonda de la Puterea Dragostei

Citeste si: Manuela Puterea Dragostei- Bomba sexy! Imagini de infarct cu Manuela, cea mai noua concurenta din casa dragostei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De exemplu, s-a tot speculat ca Andra s-ar combina cu None, daca n-ar fi intr-o relatie cu Mocanu. Au fost si certuri si gelozii pe acest subiect si, ce-i drept, chiar si telespectatorii au putut vedea ca intre Andra si None e o scanteie necontrolata, ca si cum cei doi ar avea o chimie. Ba ca Mocanu s-a despartit de Andra, ba ca Andra l-a inselat pe Mocanu, nu s-a stabilit cu exactitate cine pe cine ar fi inselat sau parasit, cer e ca Mocanu si Andra sunt inca un culpu, iar None e inca pe bara.

Nelson Mondialu a cucerit-o pe Andra de la Puterea dragostei.

Dar iata ce comenteaza Nelson Mondialu despre subiectul None Andra si Mocanu: "None, daca Andra nu ar fi intr-o relatie, tu ai accepta o relatie cu ea? Raspuns: niaaaaaa. Andra, daca te-ai desparti de Mocanu, daca nu ai fi intr-o relatie cu Mocanu ai vrea sa fii intr-o relatie cu None? Raspuns: moooooi, dap.

Mocanu, acolo el, incet, stie el", a zis Nelson Mondialu, intr-o filmare.

Ajuns in casa ''Puterea dragostei'', Andra si Nelson Mondialu s-au pozat si nu au ezitat sa posteze fotografia, spre deliciul fanilor: 

Citeste si: Nimeni nu se astepta la asta! Plusica, prima fotografie cu IUBITUL: ''La multi ani, inima mea''

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.