Deea de la "Puterea dragostei", în doliu! Mocanu a făcut anunțul: "A trecut în neființă"

Autor: A.I.
Actualizat: 23 nov 2020, 23:20

Deea de la "Puterea dragostei" trece prin momente grele. Fostul ei iubit a murit, iar ea a mers la înmormântare, să își ia rămas-bun de la el.

Bogdan Mocanu a făcut anunțul în emisiune, explicând de ce Deea și Andra nu sunt în casa "Puterea dragostei".

"A trecut în neființă fostul ei, cu care a stat foarte mult timp. Din respect pentru tot ce a fost înainte s-a dus la înmormântare și Andra, să-i fie alături, s-a dus cu ea. Undeva foarte departe, la Sighet", le-a dezvăluit Bogdan Mocanu concurenților.

"Ce frumos!", a reacționat Mocanu, referindu-se la gestul Andrei, de a fi alături de prietena ei Deea în aceste momente grele prin care trece tânăra.

Deea are 21 de ani și este din Maramureș. Tânăra a făcut furori printre băieți încă de când a pășit în casă. Printre cei cărora le-a atras atenția Deea la intrarea în casă s-a numărat și Mocanu, ulterior acesta îndreptându-și atenția către Andra, actuala lui iubită.

Deea și Andra au devenit foarte bune prietene în perioada petrecută împreună în casa "Puterea dragostei".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mariana de la "Puterea dragostei", imagini indecente! Cum și cu cine a fost surprinsă într-o cabină de probă!

Citeste si: Raluca e invidioasa? Ce a spus despre copilul Siminei cu Zanoaga: a facut totul public

Citeste si: Mariana de la "Puterea Dragostei" e obsedata de Jador! Ce a ajuns sa faca pentru ca el sa o bage in seama: fanii sunt socati

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.