Deea, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de fratele ei! Iata cat de mult seamana cei doi!

Autor: Daniela Iliuta

Deea, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", este mandra de fratele ei.

Cand a intrat in casa “Puterea dragostei”, Deea a starnit un val de controverse din cauza varstei mai inaintate pe care o are (31 de ani), in comparatie cu restul concurentelor.

Diverse discutii s-au iscat si din cauza modului in care s-a prezentat, inainte de a intra in competitie si felul in care arata in realitate. Baietii au acuzat-o la acea vreme ca ar fi trimis pentru inscrierea in emisiune fotografii in care este mult mai slaba si s-au declarat dezamagiti de felul in care arata cand a intrat in casa "Puterea dragostei".

Treptat, atat fetele cat si baietii au inceput s-o cunoasca indeaproape convingandu-se de calitatile acesteia si au inceput s-o aprecieze foarte mult. Insa cu toate acestea, Deea nu a reusit sa ajunga la inima niciunui baiat pe durata sederii sale in "casa iubirii". Desi a incercat sa il cucereasca pe Bogdan Mocanu, apeland la farmcul ei feminin de exceptie, Deea nu a reusit sa isi intalneasca marea iubire.


In Gala de seara trecuta, Deea a fost votata, de catre majoritatea colegilor sai, desi nu se astepta si, in cele din urma a fost eliminata din casa "Puterea dragostei".

Citeste si: Doru de la "Puterea dragostei", surprins in ipostaze inedite! Iata cat de fioros este! Nimeni nu si-l imagina asa!

"Au facut strategii si era normal sa se intample si asta! Doar ca mie nu imi pare rau, sincer, pentru ca chiar nu imi mai aveam rostul aici! A fost o experienta unica! Cu totii

merita sa o traiasca! Mi-a parut bine ca i-am cunoscut cu strategii, cu nestrategii, cu jocuri de culise, fara jocuri de culise, au fost buni, asa cum au fost ei! Imi pare rau de Bianca, in rest nu am niciun regret, pentru ca mi-am dat seama ca rand pe rand de fiecare! Nu m-au dezamagit, doar ca suntem atatea caractere si suntem diferiti, dar au cateva puncte comune!", a spus Deea.

Desi a recunoscut ca pleaca acasa cu un gust amar, Deea a marturisit ca s-ar mai intoarce totusi in emisiune, daca la un moment dat, va intra in casa un baiat pe placul ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alex Zanoaga, de la "Puterea dragostei", moment de senzatie in camera de hotel! Iata cum a fost surprins tanarul! Ce talent ascuns are!

Pe de alta parte, Deea parea si multumita ca revine in sanul familiei sale, careia ii dusese dorul in toata perioada petrecuta in Istanbul.
Deea a rezistat cu greu departe de fratele ei, alaturi de care obisnuia sa petreaca timp liber.

De curand, Deea a publicat o imagine in care apare alaturi de fratele ei, pe care sustine ca il iubeste enorm.

"Singura iubire care nu se va stinge niciodata este cea dintre frati! Te iubesc mult <<bro>>!!", a scris Deea in dreptul imaginii.