Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", aparitie incredibila! Iata cum arata celebrul actor pe vremea cand a fost tuns zero! Fanii sai au fost de-a dreptul socati!

Author: D.I.
Actualizat: 13 mar 2020, 17:03

Murat Unalmis (Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha") este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Actorul Murat Unalmis s-a născut in 1981 in Kayseri, Turcia. Dupa finalizarea studiilor gimnaziale, s-a mutat in Istanbul impreuna cu parintii sai. In perioada liceului a jucat baschet profesionist pentru Clubul sportiv Fenerbahçe.

Murat Unalmis a absolvit cu brio Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității Marmara. Insa nu a renuntat la marea sa pasiune, actoria si s-a hotarat ulterior, sa studieze si Facultatea de Teatru si Film in cadrul Academiei din Istanbul si in paralel a jucat in diverse filme și seriale precum "Hayat Bağları", "Sınırlı Aşk", "Kurşun Yarası", "Üç Kadın", "Deli

Duran", "Sen Ne Dilersen", care i-au adus un mare succes.

Celebrul Murat Unalmis s-a făcut remarcat prin rolurile interpretate in serialele "Gunesi Gordum" si "New York’ta Beş Minare", iar in 2010 a primit rolul principal in serialul "Yer gök aşk". S-a indragostit de Birce Akalay, partenera sa din serial. Cuplul s-a casatorit in anul 2011 iar in 2012 au divortat.

Citeste si: Ugur Gunes, “Yilmaz”, din serialul “Ma numesc Zuleyha: “Sunt patimas in iubire!”

Citeste si: Sermin din serialul "Ma numesc Zuleyha", nunta de vis cu un prosper om de afaceri din Turcia! Iata ce rochie superba de mireasa a purtat celebra actrita Sibel Taşçıoğlu, in urma cu patru ani!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pentru performanta sa din serialul "Ma numesc Zuleya" ("Bir zamanlar Çukurova"), Murat Unalmis a castigat "Premiul pentru cel mai bun actor al anului".

Filmografie:
2018 – Bir Zamanlar Çukurova (Demir)
2017 – Deli Gönül (Mehmet Kadir Ölçek)
2016 – Sevda Kuşun Kanadında (Arif)
2015 – Seddülbahir 32 Saat (Mahmut Sabri)
2013 – İnadına Yaşamak (Ali)
2012 – Babalar Ve Evlatlar (Burhan)
2010 – 2012 – Yer Gök Aşk (Yusuf)
2010 – Newyork’ta Beş Minare (Ülkücü Reisi)
2010 – Lale Devri (Yusuf)
2009 – Kasaba (Haydar)
2009 – Güneşi Gördüm (Mamo)
2009 – Gecenin Kanatları (Yusuf)
2008 – Rüzgar (Poyraz)
2007 – Sır Gibi (Mehmet)
2005

– 2006 – Şöhret (Mert)
2005 – Üç Kadın
2005 – Deli Duran (Şehzade Muhittin)
2004 – Celal Oğlan (Celal Oğlan)
2003 – Sınırlı Aşk
2003 – Kurşun Yarası (Seyit)

Actorul Murat Unalmis deține o ferma in Çanakkale, un oras pe care l-a îndrăgit când a jucat în serialul "Seddülbahir 32 Saat", iar recent și-a deschis un restaurant in Cappadocia, orasul unde se filmează serialul “Ma numesc Zuleyha”.

Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", aparitie incredibila! Iata cum arata celebrul actor pe vremea cand a fost tuns zero!

Inca de cand s-a lansat in actorie, Murat Unalmis a fascinat publicul fenimin cu aspectul lui fizic extrem de sexy si a fost admirat de multe femei de-a lungul timpului. Insa in anul 2017, acesta si-a uluit fanii cu o aparitie incredibila. Carismaticul actor a aparut dintr-o data tuns zero, insa si-a pastrat aceeasi alura seducatoare.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.