Ugur Gunes, “Yilmaz”, din serialul “Ma numesc Zuleyha: “Sunt patimas in iubire!”

Author: D.I.
Actualizat: 22 ian 2020, 13:27
Foto(6)

Ugur Gunes, Yilmaz, protagonistul serialului “Ma numesc Zuleyha”, difuzat de miercuri pana vineri, la ora 20:00, este opusul personajului pe care il interpreteaza impecabil in serialul de la Kanal D.

In varsta de 33 de ani, Ugur Gunes a surprins atunci cand s-a autocaracterizat, in fata presei. Carismaticul actor a evidentiat diferentele dintre el si Yilmaz, personajul interpretat in “Ma numesc Zuleyha”, dar a spus si care este numitorul comun pe care il are cu personajul.  

“Exista, intre mine si Yilmaz, cateva diferente. In contradictie cu personajul pe care il interpretez, in <Ma numesc Zuleyha>, eu sunt o persoana vesela.

Sunt calm si nu imi arat sentimentele imediat, spre deosebire de Yilmaz care este opusul. Asemanarea dintre mine si personajul meu exista, in ideea ca si eu, in viata de zi cu zi, sunt patimas in iubire”, a spus Ugur Gunes.  

Ugur Gunes, absolvent al Facultatii de Limbi straine, Istorie și Geografie, din Ankara, si ulterior, al Facultatii de Teatru si Film, marturiseste ca a devenit actor din “intamplare”.

“Intotdeauna am fost atras de arta, insa nu ma gandeam sa devin actor. Intr-o zi, in drum spre cursuri, am vazut un anunt, prin care se cauta actor pentru teatru dedicat copiilor. Mi-am spus ca este un semn! Pot spune ca aceasta <intamplare> mi-a schimbat destinul”, spune actorul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha", unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din industria serialelor turcesti! Iata in ce productii de succes a jucat celebrul Kerem Alisik!

Citeste si: Unul dintre cei mai sexy si nonconformisti actori din Turcia devine soldat! Iata cum s-a pregatit celebrul Çağatay Ulusoy pentru marea schimbare din viata sa!

Citeste si: Yilmaz, omul cu "noua vieti"! Afla cum va reactiona Demir si cum va decurge confruntarea cu marele lui rival, Yilmaz, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Pe Ugur Gunes il puteti urmari in rolul Yilmaz, din serialul “Ma numesc Zuleyha”, in fiecare zi, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.