Unul dintre cei mai sexy si nonconformisti actori din Turcia devine soldat! Iata cum s-a pregatit celebrul Çağatay Ulusoy pentru marea schimbare din viata sa!

Author: D.I.
Actualizat: 21 ian 2020, 10:36
Foto(7)

Desi a trecut prin momente dificile Çağatay Ulusoy continua sa fie unul dintre cei mai apreciati actori din tanara generatie in Turcia.

Cagatay Ulusoy a traversat o perioada extrem de dificila anul trecut, din cauza problemelor avute cu legea, in urma acuzatiilor ca s-ar fi ocupat cu traficul de droguri.

In ultma vreme celebrul actor a trecut prin multe transformari fizice atat din cauza problemelor sale, cat si din cauza rolurilor jucate pentru cele mai recente seriale de televiziune in care a fost personaj principal.


Desi la inceputul anului trecut, Cagatay Ulusoy a surprins cu un look ciudat, cu par lung si barba, recent acesta a decis ca este momentul sa faca un pas important pentru evolutia sa. 

Celebrul actor a pleaca in armata pentru trei saptamani, beneficiind de legea speciala privind stagiul militar platit. Acesta va fi soldat la o unitate militara din Ankara.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Insa inainte de a pleca in Ankara pentru stagiul militar, Cagatay Ulusoy a recurs din nou la schimbare de look, deoarece se impunea. Acesta a trecut mai intai pe la frizer si apoi a făcut o vizită familiei sale, pentru a-si lua ramas bun.

Citeste si: Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha" a renascut din propria cenusa! Iata ce boala crunta a reusit sa invinga celebra actrita Vahide Percin si cum a revenit pe platourile de filmare!

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" va juca intr-un film artistic, alaturi de unul dintre cei mai sexy actori din Turcia! Iata cine ii va fi partener in viitoarea productie, care se anunta un mare succes!

Citeste si: Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha", unul dintre cei mai carismatici actori ai momentului in Turcia! Iata ce ascensiune fulminanta a avut celebrul actor Ugur Gunes!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?