Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha", unul dintre cei mai carismatici actori ai momentului in Turcia! Iata ce ascensiune fulminanta a avut celebrul actor Ugur Gunes!

Author: D.I.
Foto(9)

Ugur Gunes (Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha") a cucerit publicul feminin din Turcia cu rolurile sale interpretate magistral, inca de la debut.

Ugur Gunes s-a nascut in 1987, in Ankara, unde a crescut alaturi de sora si fratele lui. Parintii lor le-au oferit o educatie aleasa si i-au indrumat spre domeniile pe care le-au indragit inca din copilarie.


Desi avea inca din copilarie o mare pasiune pentru actorie, Ugur Gunes a decis sa studieze mai intai Facultatea de Limbi straine Facultatea de Geografie, in cadrul Universitatii din Ankara si ulterior a revenit la prima dragoste si a studiat si Facultatea de Teatru si Film, devenind actor cu drepturi depline.

Ugur Gunes a debutat in anul 2011 cu serialul "Yeniden Başla". Au urmat serialele "Benim İçin Üzülme", "Urfalıyam Ezelden" și filmul artistic "Tamam mıyız". In 2015 s-a făcut remarcat in seria istorica "Dirilis Ertuğrul".

Ugur a devenit foarte cunoscut pentru rolul interpretat în serialul de acțiune "Isimsizler" (2017). În prezent, actorul continuă să joace în serialul de mare succes Ma numesc Zuleyha (Bir Zamanlar Cukurova) care a ajuns la cel de-al doilea sezon în Turcia.

Acest rol i-a adus o nominalizare la Premiile Altın Objektif Ödülleri la categoria ‘cel mai bun actor’.

Citeste si: Nurgul Yesilcay, protagonista din serialul "Gulperi", aparitie sexy, la bratul logodnicului ei! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti!

Citeste si: Zuleyha, in pericol de moarte! Demir ii face viata amara! Afla ce se va intampla la conacul familiei Yaman, MIERCURI, intr-un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Artemis din serialul "Gulperi", debut in actorie la varsta de 9 ani! Iata ce alte pasiuni nebanuite are frumoasa "Pistruiata", Ezgi Gör, care a fascinat deja publicul din Romania!

Filmografie:
Bir Zamanlar Çukurova (Yılmaz Akkaya) – 2018
İsimsizler (Kaymakam Fatih) – 2017
Seddülbahir 32 Saat (Hüseyin) – 2015
Diriliş Ertuğrul (Tuğtekin) 2015
Urfalıyam Ezelden (Çetin) – 2014
Tamam mıyız? (Serhat) – 2013
Benim İçin Üzülme (Şiyar) – 2012
Yeniden Başla (Eray) – 2011

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?