Artemis din serialul "Gulperi", debut in actorie la varsta de 9 ani! Iata ce alte pasiuni nebanuite are frumoasa "Pistruiata", Ezgi Gör, care a fascinat deja publicul din Romania!

Author: D.I.
Actualizat: 28 nov 2020, 08:00
Foto(10)

Ezgi Gör (Artemis din serialul "Gulperi") este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie, in Turcia.

Artemis din serialul "Gulperi", Ezgi Gör, s-a nascut in anul 2003, in Istanbul, intr-o familie de actori. Parintii sai i-au descoperit talentul actoricesc inca din copilarie, cand au si initiat-o in arta teatrala.

Artemis din serialul "Gulperi", debut in actorie la varsta de 9 ani!

Gustand inca din primii ani de viata si descoperind ceea ce presupune o cariera de actor, micuta si talentata Ezgi Gör a decis mai tarziu sa urmeze cursuri specializate de actorie in paralel cu studiile liceale, in cadrul "Anadalu High School".

Citeste si: Zuleyha si Yilmaz, destin potrivnic! Afla prin ce momente dificile vor trece cei doi indragostiti si ce se va intampla cu povestea lor de iubire, ASTAZI, in primul episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Secretele frumuseții lui Hilal Altınbilek, protagonista serialului “Mă numesc Züleyha”!

Citeste si: Zuleyha este "vanduta" de fratele ei vitreg, pentru a-si acoperi datoria, la jocurile de noroc! Afla ce intorsatura dramatica va lua viata frumoasei tinere, ASTAZI, in primul episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la 20:00, la Kanal D

In anul 2012, miniona Ezgi Gör, la varsta de doar noua ani, a debutat in cinematografie. Aceasta a jucat primul ei rol intr-un film artistic, "El Yazısı", alaturi de actori celebri din Turcia, precum Salih Kalyon, Cansu Dere, Sarp Akkaya, Wilma Elles, Baran Akbulut, Kenan Bal, Sercan Badur, Ayşe Selen si Bahtiyar

Engin. Ezgi a dat dovada de talent remarcabil si de aptitudini uluitoare, care i-au adus primul mare succes in domeniul ce avea sa il imbratiseze mai tarziu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii


In anul 2018, Ezgi Gör a fost cooptata sa joace in distributia serialului "Gulperi", unde s-a integrat perfect inca din primele zile de filmari, alaturi de actori renumiti in Turcia.


Desi se dedica trup si suflet carierei sale, Ezgi revine din cand in cand si alte doua mari pasiuni ale sale, pictura si arta fotografica.

Citeste si: Hilal Altinbilek, protagonista serialului “Ma numesc Züleyha”, supranumită Angelina Jolie a Turciei 

Citeste si: Micutul Can din serialul "Gulperi", copilul-fenomen care a cucerit publicul cu talentul si inteligenta sa! Iata cum a fost sarbatorit Emir Özyakişir de colegii sai, chiar pe platourile de filmare!

Citeste si: Gulperi este rapita! Afla la ce gest extrem va recurge Eyup, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Gulperi", de la ora 20:00, la Kanal D!

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.