Zuleyha si Yilmaz, destin potrivnic! Afla prin ce momente dificile vor trece cei doi indragostiti si ce se va intampla cu povestea lor de iubire, ASTAZI, in primul episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 08 ian 2020, 10:04
Foto(7)

Yilmaz si Zuleyha, doi tineri indragostiti nebuneste unul de celalalt, care locuiesc in Istanbul, sunt pe punctul de a se casatori.

Yilmaz și Zulehya au muncit din greu pentru a-si duce planul la indeplinire, pentru a strange banii necesari de nunta; Zuleyha este croitoreasa, iar Yilmaz este mecanic auto, si lucreaza alaturi de unchiul Ayhan, care il iubește ca pe un fiu.

Nenorocirea se abate asupra tanarului cuplu, atunci cand fratele vitreg al Zuleyhei, Veli, un impatimit al jocurilor de noroc, strange o datorie foarte mare la Naci, un barbat vestit in Istanbul pentru afaceri necurate.

Ca sa-si achite datoria, Veli o “vinde” pe Zuleyha lui Naci.

Gulsum, soția lui Veli care a aflat despre nemernicia sotului ei, ii spune lui Yilmaz. Tanarul fuge sa o salveze pe Zulehya. Actiunea se precipita iar Yilmaz face o greseala uriasa, care le va pecetlui destinele pentru totdeauna, celor doi tineri.

Citeste si: Artemis din serialul "Gulperi", debut in actorie la varsta de 9 ani! Iata ce alte pasiuni nebanuite are frumoasa "Pistruiata", Ezgi Gör, care a fascinat deja publicul din Romania!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Tanara Bedriye din serialul "Gulperi", pe platourile de filmare inca de la varsta de 13 ani! Iata detalii inedite din viata frumoase actrite, Aleyna Ozgecen, care a fascinat deja publicul din Romania!

Citeste si: Micutul Can din serialul "Gulperi", copilul-fenomen care a cucerit publicul cu talentul si inteligenta sa! Iata cum a fost sarbatorit Emir Özyakişir de colegii sai, chiar pe platourile de filmare!

Planurile de viitor ale celor doi indragostiti sunt date peste cap, iar Yilmaz si Zuleyha,  parasesc Istanbulul, ca sa se salveze. Soarta le poarta pasii tinerilor in Adana, locul in care Zuleyha si Yilmaz isi doresc sa inceapa o noua viata. Destinul, insa, are alte planuri cu cei doi. Drumurile ii poarta pe Zuleyha si Yilmaz la mosia familiei Yaman. Hunkar Yaman, stapana mosiei, vrea sa pastreze, cu orice preț, averea familiei detinuta de secole insa fiul ei, Demir Yaman, se indragosteste obsesiv de Züleyha.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.