Zuleyha este "vanduta" de fratele ei vitreg, pentru a-si acoperi datoria, la jocurile de noroc! Afla ce intorsatura dramatica va lua viata frumoasei tinere, ASTAZI, in primul episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la 20:00, la Kanal D

Author: D.I.

Citeste si: Zuleyha si Yilmaz, destin potrivnic! Afla prin ce momente dificile vor trece cei doi indragostiti si ce se va intampla cu povestea lor de iubire, ASTAZI, in primul episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Artemis din serialul "Gulperi", debut in actorie la varsta de 9 ani! Iata ce alte pasiuni nebanuite are frumoasa "Pistruiata", Ezgi Gör, care a fascinat deja publicul din Romania!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Micutul Can din serialul "Gulperi", copilul-fenomen care a cucerit publicul cu talentul si inteligenta sa! Iata cum a fost sarbatorit Emir Özyakişir de colegii sai, chiar pe platourile de filmare!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.