Secretele frumuseții lui Hilal Altınbilek, protagonista serialului “Mă numesc Züleyha”!

Author: D.I.
Actualizat: 08 ian 2020, 12:28
Foto(6)

Serialul “Mă numesc Züleyha” începe astăzi, la ora 20:00, la Kanal D.

Vestită pentru frumusețea și talentul său, Hilal Altınbilek, protagonista serialului “Mă numesc Züleyha”, care începe astăzi, la ora 20:00, la Kanal D, a făcut recent dezvăluiri despre cum își menține silueta de invidiat.

Comparată adeseori, de către fanii săi, cu Angelina Jolie, Hilal, în vârstă de 29 de ani, se definește că fiind o persoană echilibrată, în ceea ce privește alimentația, îngrijirea personală.

“Sunt foarte atentă la alimentație, la tot ce ține de nutriție. Firește că mai sunt momente în care îmi fac poftele, însă recuperez făcând sport intens. Sunt o înotătoare foarte bună, fac saună, și joc badmington, sport pe care îl practicăm și în trecut. Pentru piele folosesc uleiul din semințe de smochine pe care îl beau regulat, dar îmi și masez pielea cu el. Încerc permanent să am grijă de mine, să mențin un echilibru în toate”, a

dezvăluit actrița.

Citeste si: Hilal Altinbilek, protagonista serialului “Ma numesc Züleyha”, supranumită Angelina Jolie a Turciei 

Citeste si: Zuleyha este "vanduta" de fratele ei vitreg, pentru a-si acoperi datoria, la jocurile de noroc! Afla ce intorsatura dramatica va lua viata frumoasei tinere, ASTAZI, in primul episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la 20:00, la Kanal D

Citeste si: Artemis din serialul "Gulperi", debut in actorie la varsta de 9 ani! Iata ce alte pasiuni nebanuite are frumoasa "Pistruiata", Ezgi Gör, care a fascinat deja publicul din Romania!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Telespectatorii români o vor putea urmări, începând din această seară, la ora 20:00, la Kanal D, pe talentata și frumoasa actriță Hilal Altınbilek, interpretând rolul Züleyha, o tânără care renunță la visele ei pentru a-i fi alături bărbatului iubit.

O situatie neplacută în care va fi implicată Züleyha, fără voia ei, va schimba întreg cursul vieții celor doi îndrăgostiți. Ca să rămână împreună, Züleyha și Yilmaz recurg la un “șiretlic”, care va avea serioase repercusiuni. Greșeala tinerilor le va răscoli acestora viața, lăsându-i într-un tumult de emoții și probleme. Züleyha și Yilmaz devin fugari iar planurile de viitor ale celor doi îndrăgostiți sunt date peste cap.

Soarta le poartă pașii tinerilor în Adana, locul în care Züleyha și Yilmaz își doresc să înceapă o nouă viață. Destinul, însă, are alte planuri cu cei doi îndrăgostiți.

Nu ratați “Mă numesc Züleyha”, un serial despre dragoste, sacrificiu, onoare, dar și avere, producție ce va fi difuzată, începând de astăzi, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.