Denisa, criza de gelozie! "Tu chiar ma crezi proasta, sau cum?" Afla cum va reactiona tanara cand isi va vedea iubitul in camera rosie alaturi de Ella si ce decizie radicala va lua, MIERCURI, intr-o editie "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00

Autor: D.I.
Actualizat: 07 ian 2020, 18:57

Citeste si: Andreea Pirui de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de sora sa! Cele doua seamana izbitor! Iata ce mesaj emotionant i-a transmis Andreea surorii sale cu ocazia onomasticii!

Citeste si: Andreea Mantea, mesaj emotionant pentru mama sa! Iata ce urare de suflet i-a transmis vedeta mamei sale cu ocazia onomasticii!

Citeste si: Alex Bobicioiu, in pat cu doua foste concurente de la "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinsi! Nimeni nu se astepta la asa ceva!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.