Denisa de la "Puterea dragostei", pe patul de spital! Iata cum a fost surprinsa concurenta cu perfuzii, dupa doar o luna petrecuta in Turcia!

Autor: D.I.
Actualizat: 24 nov 2020, 16:00
video Foto(5)

Denisa este una dintre cele mai frumoase si atragatoare concurente din sezonul doi al emisunii "puterea dragostei"

Denisa a facut ravagii printre baietii din casa "Puterea dragostei", inca de cand a intrat. Frumoasa blondina l-a pus în dificultate pe Livian, inca de la primele sale clipe in "casa iubirii", invitandu-l pe acesta la dans.


Denisa a insistat ca Livian să danseze cu ea, însă acesta nu s-a lăsat atunci induplecat, pentru a nu-si supara iubita.
Denisa de la "Puterea dragostei" a marturisit inca de la intrarea sa in "casa iubirii" ca provine din Baia Mare, dar locuieste de 5 ani in Londra, unde lucreaza ca security officer la un hotel de 5
stele.
Denisa i-a fascinat deja pe baietii din casa "Puterea dragostei" cu trupul ei superb si bine lucrat la sala de fitness. Insa aceasta se poate mandri si cu un ten impecabil.


Desi incepuse sa puna ochii pe Iancu, despre care a afirmat ca se simte atrasa fizic, Denisa nu a reusit sa ajunga inca la inima carismaticului tanar, deoarece acesta era deja curtat de ceva vreme de catre Ella.
Certurile si agitatia din casa "Puterea dragostei" iscate de alte concurente au determinat-o pe Denisa sa faca cativa pasi inapoi si mai mult decat atat i-au provocat, se pare, ca i-au afectat si starea de sanatate.

Citeste si: Cum arata Andreea Mantea fara pic de machiaj! Iata cum a fost surprinsa vedeta in aceasta dimineata, acasa, in Romania!

Citeste si: Ligi, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare inedita de look! Iata cum arata acum tanara care a facut furori cu bustul ei sexy!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bia de la "Puterea dragostei" a imbracat rochia de mireasa! Iata cum a fost surprinsa bruneta!

De curand, Denisa a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care apare pe patul de spital. Aceasta a mentionat in dreptul imaginii ca a ajuns in acea stare dupa doar o luna petrecuta in cadrul show-ului "Puterea dragostei", in Turcia.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.