Denisa l-a sarutat pasional pe Iancu! A ramas Ella cu buza umflata? Iata ce reactii s-au starnit in platou! Cum a privit Ella din umbra, dezmatul concurentilor din gradina!

Autor: D.I.
Actualizat: 14 nov 2019, 18:23

Aflati in gradina, alaturi de alti concurenti, Iancu si Denisa au lasat inhibitiile deoparte si s-au sarutat pasional, la "Adevar sau provocare", fara sa le pese de reactiile celor din jur.

Denisa a facut ravagii printre baietii din casa "Puterea dragostei", inca de cand a intrat. Frumoasa blondina l-a pus în dificultate pe Livian, inca de la primele sale clipe in "casa iubirii", invitandu-l pe acesta la dans.
Denisa a insistat ca Livian să danseze cu ea, însă acesta nu s-a lăsat atunci induplecat, pentru a nu-si supara iubita.
Denisa de la "Puterea dragostei" a marturisit inca de la intrarea sa in "casa iubirii" ca provine din Baia Mare, dar locuieste de 5 ani in Londra, unde lucreaza ca security officer la un hotel de 5 stele.

Denisa i-a fascinat deja pe baietii din casa "Puterea dragostei" cu trupul ei superb si bine lucrat la sala de fitness. Insa aceasta se poate mandri si cu un ten impecabil.
Desi incepuse sa puna ochii pe Iancu, despre care a afirmat ca se simte atrasa fizic, Denisa nu a reusit sa ajunga inca la inima carismaticului tanar, deoarece acesta era deja curtat de ceva vreme de catre Ella.


Roata se pare ca s-a intors in favoarea ei de aceasta data, deoarece Denisa si-a vazut visul implinit, Iancu a sarutat-o cu pasiune, in vazul tuturor. Desi a fost doar un joc, se pare ca nici lui Iancu nu i-a displacut sarutul, ba mai mult era destul de incantat de momentul special.

Citeste si: Raluca, sora lui Coteanu de la "Puterea dragostei", surprinsa fara machiaj! Iata cum arata tenul acesteia, fara pic de make up!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Livian, socat de aparitia iubitei sale cu o peruca blonda! "Mai bine iti sta bruneta!" Iata cum a reactionat tanarul si ce anume l-a deranjat extrem de tare la vestimentatia Biancai!

Citeste si: Soc printre fanii ''Puterea dragostei''! S-au DESPARTIT in secret, desi era unul dintre cele mai puternice cupluri

Citeste si: Bianca Comănici, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Cum arată iubita lui Livian

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.