Denisa, noua concurentă de la "Puterea dragostei", l-a pus în dificultate pe Livian. L-a invitat la dans! Cu cine a dansat până la urmă

Author: A.I.
Actualizat: 14 oct 2019, 19:00

Noua concurentă de la "Puterea dragostei", Denisa, l-a pus în dificultate pe Livian. Ea l-a invitat la dans pe acesta.

Denisa chiar a insistat ca Livian să danseze cu ea, însă acesta nu s-a lăsat convins.

"Nu te supăra pe mine, dacă ai fi iubita mea ai aprecia", i-a spus Livian. 

În cele din urmă Denisa a dansat cu un alt proaspăt concurent, Kevin, care a intrat și el în casa "Puterea dragostei" în aceeași zi cu Denisa.

Băieții i-au spus că seamănă cu Simina!

"M-a luat cu călduri", a spus Jador atunci când a văzut-o pe noua concurentă de la "Puterea dragostei", Denisa.

"Jador, nu seamănă un pic cu Simina? Seamănă un pic când zâmbește", a remarcat Livian. "Chiar semeni un pic, din profil", a fost de acord Jador.

"Ia zi <Sora mia>", a fost îndemnată Denisa să rostească vorbele care au făcut-o celebră pe Simina și care au ajuns și pe un tricou.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"M-am născut în Baia Mare, dar stau în Londra de 5 ani. Am 25 de ani din martie. Lucrez ca security officer la un hotel de 5 stele", le-a dezvăluit Denisa băieților.

Citeste si: Andreea Pirui, imagini INCENDIARE! Unde a aparut blonda de la Puterea dragostei

Citeste si: Bianca de la "Puterea dragostei", la rascruce de drumuri! Iata ce anume a decis staff-ul emisiunii in privinta sa, dupa intarzierile repetate de la filmari!

Citeste si: Adrian ii face praf pe toti fanii lui Jador! Ce mesaj le-a transmis jadorasilor: "Toti analfabetii..." A facut dezvaluiri socante despre idolul lor