Deniz din serialul "Povestea noastra", o tanara rebela si in viata reala! Iata cum a fost surprinsa frumoasa Melisa Dongel, dincolo de platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2020, 07:20
video Foto(8)

Melisa Dongel este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie.

Melisa Dongel s-a nascut in 1999, in Istanbul, intr-o familie de actori. Parintii sai i-au descoperit de timpuriu talentul actoricesc remarcabil si au indrumat-o sa urmeze o cariera in domeniu.


Melisa studiaza la Facultatea de Teatru si Film in cadrul Academiei de Arte "Osman Yağmurdereli", din Istanbul. Talentul ei nu a ramas neobservat ci a fost rapid remarcat de marile case de productie din Turcia, care au inceput sa ii ofere diverse roluri in seriale importante.

Citeste si: Baris din serialul "Povestea noastra", nu a avut mereu alura de mare cuceritor! Iata cu arata indragitul Burak Deniz, la varsta majoratului!

Primul ei rol intr-un serial de televiziune a fost cel din productia "Elif", in 2017, care i-a adus un succes rasunator. In 2018, talentata Melisa Dongel a primit rolul nonconformistei Deniz, in serialul "Povestea noastra", in care joaca alaturi de actori celebri precum Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar si Ömer Sevgi.

Citeste si: Imagini fabuloase cu indragitii actori din serialul "Povestea noastra"! Iata cum au fost surprinsi Hazal Kaya si Burak Deniz in spatele camerelor de filmat!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai recent rol al sau, din serialul "Povestea noastra", i s-a potrivit ca o manusa, deoarece tanara actrita Melisa Dongel este la fel de rebela si nonconformista si in viata reala. Aceasta a preferat inca din adolescenta sa fie independenta si sa lucreze mult pentru marea ei pasiune, actoria. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.