Dezvaluire soc a unui martor care a fost de fata cand Dinca a adus-o pe Alexandra la el acasa: "Nu este omorata. Am vazut cum au..."

Author: B.M.

Apar noi informatii in cazul crimelor de la Caracal care au oripilat o tara intreaga.

Un barbat care se afla in spatele casei lui Gheorghe Dinca in ziua presupusei crime sustine ca a vazut cum Alexandra a fost mutata de suspect, impreuna cu alte trei persoane, in alta masina.

Omul crede ca fata nu a fost omorata.

"Nu este omorata. Fata a fost transferta de domnul psihopat. Va spun asta pentru ca eu am fost cu vacile pe camp, in timpul acela, joi dupa-amiaza si am vazut trei masini.

"Fata a fost transferata de trei persoane care o tineau legata. Erau in spatele casei lui Gheorghe Dinca. N-am sunat la Politie, ca n-am avut telefon atunci.

"Nu sun la politie pentru ca am fost amenintat", a declarat barbatul.

Citeste si: Crimele din Caracal: detaliul pe care multi nu l-au vazut! De ce purta Gheorghe Dinca genunchiere cand a fost prins

Citeste si: Gheorghe Dinca traia din pensie. Ce suma incasa lunar barbatul de 66 de ani!

Citeste si: Cel mai bun prieten al lui Dincă: „La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă. A trecut pe lângă mine şi nu m-a salutat“

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce spune sora lui Gheorghe Dinca: "Ii este teama ca..."

Sora lui Gheorghe Dinca ii ia apararea si nu crede ca fratele ei ar fi comis aceste crime.

Mai mult, femeia lanseaza ipoteza potrivit careia Gheorghe Dinca acopera de fapt o grupare de trafic de minori, de teama de a nu fi omorat.

"Nu stiu daca le-a omorat.

Cred ca a spus ca le-a ucis pentru a ii apara si pe cei care au contribuit la asta, sau sa scape sa nu-l mai tarasca altii.

"Nu-l vad in stare de asa ceva, nu avea cum si de ce. Cred ca facea parte dintr-o grupare de trafic de minori. Ii e teama sa spuna ca avea legatura cu vreo grupare. Ii e frica ca poate ca va fi omorat daca ar spune", a spus sora lui Gheorghe Dinca.

Citeste si: Informatia socanta a momentului! Ce s-a gasit in telefonul lui Dinca!

Citeste si: Asta schimbă tot! "Alexandra îl știa pe ucigaș! I-a trimis un SMS în ziua dispariției și l-a rugat să...

Citeste si: Criminalul de la Caracal este MILIARDAR! Nu se ocupa cu nimic, dar AVEREA LUI ESTE COLOSALA!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.