Doliu in cinematografia din Turcia! S-a stins din viata unul dintre cei mai apreciati actori de teatru si film! Tragica veste a cutremurat intreaga breasla! Iata ce reactii au avut actori celebri in mediul online!

Autor: D.I.
Actualizat: 20 nov 2020, 06:45

Cinematografia din Turcia a pierdut unul dintre cei mai talentati si apreciati actori.

Actorul Tarık Ünlüoğlu, cunoscut publicului din Romania, din serialul "In bataia inimii", unde a interpretat magistral, timp de 139 de episoade, rolul Ünal Kaplan, s-a stins din viață pe 1 octombrie, la varsta de aproape 62 ani, in urma unei suferinte mari cauzata de cancer pulmonar extrem de agresiv.

Tarık Ünlüoğlu a absolvit Facultatea de Teatru din Ankara si a avut un parcurs de exceptie in cariera sa.

A jucat în 11 seriale, 12 filmesi 22 piese de teatru.

Citeste si: Actorii din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", surprinsi la spatele camerelor se filmat! Iata ce relatii frumoase de prietenie s-au legat dincolo de rivalitatile de pe platourile de filmare, conform scenariului!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mulți colegi de breaslă și-au exprimat, prin intermediul Instagram sau Twitter, regretul si durerea pentru pierderea marelui actor. (sursa:sabah.com.tr, viatacuaromadecafea.com)

Citeste si: IMAGINI NEMAIVAZUTE din culisele serialului "IN BATAIA INIMII"! Iata cat de apropiati au devenit actorii si ce relatii de prietenie au stabilit! Povestea de dragoste dintre MERYEM si HIZIR a trecut si dincolo de platourile de filmare!

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.