Doru, fostul concurent de la "Puterea dragostei", total schimbat! Iata cat de mult a slabit tanarul, de cand a plecat din emisiune!

Autor: D.I.
video Foto(5)

Doru a parasit destul de repede casa "Puterea dragostei" si nu a reusit sa isi gaseasca o iubita.

Doru a reușit încă de cand a pasit in casa "Puterea dragostei" să atragă atenția fetelor, deoarece le-a oferit cate un trandafir rosu.
Datorita atitudinii sale deshise si a sarmului sau, Doru a starnit rapid interesul si curiozitatea fetelor, care au inceput sa il intrebe detalii din viata personala.


Doru a marturisit cad a intrat in casa iubirii ca nu venise pentru o fata anume ci dimpotriva pentru a le cunoste pe toate mai intai si apoi sa incerce sa formeze un cuplu cu cea potrivita.

Desi a recunoscut ca le stia din afara emisiunii pe Roxana si pe Ana-Maria, iar Bianca i-a atras atentia, Doru nu a reusit sa formeze un cuplu.

Citeste si: Bianca, dans lasciv, menit sa-i infierbante pe baieti sau sa o parodieze pe Roxana? Iata ce reactii s-au starnit in casa "Puterea dragostei"!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Cand a intrat in casa "Puterea dragostei", Doru s-a lamentat ca se ingrasase, in ciuda faptului ca declarase ca este o fire sportiva si ca lucreaza mult la sala de forta. Dupa ce a parasit emisiunea, Doru a reusit sa slabeasca destul de mult, ajungand la greutatea dorita.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.