Bianca, dans lasciv, menit sa-i infierbante pe baieti sau sa o parodieze pe Roxana? Iata ce reactii s-au starnit in casa "Puterea dragostei"!

Autor: D.I.

Baietii din casa "Puterea dragostei", fierti la foc mic: unii, de flacara dorintei, altii de cea a geloziei!

Dupa ce in editia de ieri a aflat ca Roxana il curta din umbra pe Iancu, Bianca a recurs la un nou plan pentru a-i da o lectie rivalei sale. Aceasta a pus la cale sa patrunda in casa baietilor, unde tinta sa suprema a fost nimeni altul decat Bogdan Mocanu.

Citeste si: Thalida, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare uluitoare de look! Iata cum arata acum tanara!

Odata ajunsa in casa baietilor, Bianca s-a dezlantuit si a inceput sa il copleseasca pe Mocanu cu miscari lascive si extrem de provocatoare. In tot acest timp, toti concurentii salivau la tot ceea ce vedeau.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Marius Alexandru (Beni) de la "Puterea dragostei" nu a fost mereu blond! Iata cum arata tanarul in urma cu patru ani!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.