Thalida, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare uluitoare de look! Iata cum arata acum tanara!

Autor: D.I.
video Foto(5)

Thalida a fost una dintre cel mai indragite concurente din casa "Puterea dragostei"!

Thalida a fost eliminata, cu cateva saptamani in urma, dupa ce a primit cele mai multe voturi din partea colegilor sai. Dupa indelungate momente de suspans, Andreea Mantea a anuntat ca "Favoritul Saptamanii" este din nou Jador, care l-a protejat astfel pe Iancu de la eliminare, iar cea care a parasit casa "Puterea dragostei" a fost Thalida.

In vreme ce in grupul baietilor a fost mare bucurie ca Iancu nu a parasit competitia, in tabara fetelor s-a asternut tristetea, deoarece Thalida se imprietenise cu majoritatea colegelor sale.


Tanara a primit cu ochii in lacrimi vestea eliminarii din casa "Puterea dragostei", unde venise cu mare entuziasm si incredere ca isi va putea intalni jumatatea mult dorita.
Inainte de a pleca din casa, Thalida a marturisit ca isi doreste sa fie in continuare votata deoarece i-ar placea sa revina in casa iubirii la un moment dat si le-a multumim colegelor sale, in ciuda faptului ca multe dintre ele au votat-o sa plece.

"Da, m-as mai intoarce, cred ca as reveni cu forte proaspete! Plec acasa cu un bagaj marede aici! Am invatat sa nu am incredere la prima vedere in persoanele din jurul meu! Le multumesc si fetelor, ele stiu ca nu le-am gresit cu nimic niciodata si ca nu am lovit in cineva intentionat, ci doar pentru ca am auzit ca se va lovi in mine!", a spus Thalida.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca, dans lasciv, menit sa-i infierbante pe baieti sau sa o parodieze pe Roxana? Iata ce reactii s-au starnit in casa "Puterea dragostei"!

De curand, Thalida a publicat pe contul ei de socializare un scurt filmulet in care apare cu un nou look. Tanara si-a schimbat culoare parului, dar si tunsoarea este cu totul alta.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.