E frumoasa de pica! Cum arata mama Marianei de la "Puterea Dragostei". Zici ca e sora ei mai mare

Autor: L.S.
Actualizat: 31 aug 2020, 17:45

Mariana de la "Puterea Dragostei" are o mama foarte frumoasa si pare ca cele doua sunt surori. Iata ce i-a transmis concurenta mamei sale

Mariana de la "Puterea Dragostei" a tinut sa-i transmita mamei sale un mesaj foarte emotionant, cu ocazia zilei de nastere a doamnei Susarenco. Este de remarcat ca mama tinerei concurente este foarte frumoasa, iar relatia dintre cele doua este una extrem de apropiata.

Iata ce i-a scris Marian Susarenco mamei sale, pe retelele de socializare:

" Azi e ziua ta. Azi iti spun deschis si public ca te iubesc enorm de mult.

As vrea sa te simti asa de bine ca in perioada aia cand te bucurai din inima de orice. Ce iti urez de ziua ta? Multa sanatate si sa te tina bunul Dumnezeu cat mai mult aproape. Iti multumesc pentru timpul pe care l-ai pierdut crescandu-ma si avand grija de mine. Acum e vremea mea sa-mi port de grija, si poate sa am grija de tine.La mulți ani Mamy ♥ Steluța mea ★ ★ ★ ★ ★", este mesajul pe care l-a scris Mariana pentru mama ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alexandru Bobicioiu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata acum carismaticul tanar!

Citeste si: Rusu si Iulian, la un pas de bataie! Bia face dezvaluiri neasteptate despre Iulian, care i-ar fi cerut sa formeze un cuplu fals cu el! Afla pana unde va ajunge conflictul celor doi concurenti, ASTAZI, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Bomba: Roxana si-a facut iubit nou? A pozat sexy cu un barbat musculos! Bogdan Mocanu va avea un soc cand va vedea pozele