Ea este cea mai importanta persoana din viata celebrei Eda Ece! Iata ce familie frumoasa are talentata actrita!

Autor: D.I.
Actualizat: 21 aug 2021, 05:55

Eda Ece este una dintre cele mai apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Eda Ece s-a nascut in 1990, in Istanbul, intr-o familie de actori. Aceasta este absolventa de Psihologie, a urmat cursurile “Istanbul Bilgi University”, si este pasionata de limbi straine, vorbind fluent engleza si germana. 
Eda Ece a avut-o ca idol, din copilarie pe celebra actrita Audrey Hepburn, admiratia fata de aceasta insuflandu-i dragostea pentru o cariera in actorie. 


A debutat in teleziune la 21 de ani, in serialul “Pis Yedili,” iar de de la acea experienta cariera sa a continuat sa se dezvolte, actrita fiind cooptata in numeroase proiecte precum: “Beni Böyle Sev”, ‘Iliski Durumu Karisik", "Deli Dumrul".
In 2016, i-a revenit rolul principal in filmul "Görümce".


Rolul pe care il interpreteaza Eda Ece (Yildiz Yilmaz) in serialul „Pretul fericirii” este cel al unei fete dornice de ascensiune sociala, care considera ca cea mai buna cale de a face acest lucru este prin casatoria cu un barbat instarit. Actiunea serialului este intesata de intrigi si conflicte, dar si de numeroase provocari carora personajul interpretat de tanara actrita trebuie sa le faca fata. 

Desi se dedica trup si suflet carierei sale, Eda Ece adora sa petreaca timp liber alaturi de familia sa. Cele mai frumoase momente sunt insa cele petrecute alaturi de nepotelul ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ender din serialul "Pretul fericirii", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata acum celebra Sevval Sam!

De departe, cea mai importanta persoana din viata celebrei actrite este mama sa, pe care o adora si o respecta enorm.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.