Ea este superba actrita din Turcia, acuzata ca ar fi cauzat divortul lui Ozcan Deniz! Iata ce mesaj a aparut pe contul ei de socializare! A fost sau nu vinovata?

Autor: D.I.
Actualizat: 26 nov 2020, 14:55
video Foto(7)

Frumoasa Asli Enver a fost pusa la zid pentru faptul ca ar fi influentat decizia lui Ozcan Deniz de a divorta.

De curand in presa din Turcia s-a speculat faptul ca frumoasa Asli Enver ar fi contribuit la decizia actorului Ozcan Deniz de a divorta de sotia lui, Feyza Aktan.

Dupa cateva zile in care au circulat aceste zvonuri, Asli Enver a decis sa puna punct speculațiilor cu privire la motivul divorțului lui Özcan Deniz si a scris un mesaj transant pe contul ei de socializare, menit sa lamureasca totul.

Citeste si: Genco este “doborat”! Afla ce plan Hazan are un plan secret are Hazan pentru a-si salva familia din infern, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20.00, la Kanal D!

Citeste si: Stiati ca Nurgul Yesilcay si Ezgi Asaroglu au impartit acelasi barbat? Iata cum au ajuns cele doua actrite mari rivale!

Citeste si: Nefes, protagonista din "Lacrimi la Marea Neagra", schimbare inedita de look! Iata cum si-a tuns parul frumoasa Irem Helvacioglu, la scurt timp dupa incheierea filmarilor pentru serial!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Sunt foarte dezamăgită și nervoasă din cauza știrilor pe care le văd de azi dimineață. Sunt acuzată de terminarea căsniciei lui Özcan Deniz care, din punctul meu de vedere, mi-a fost doar coleg de muncă trei ani de zile! Niciodată nu a fost și nu va fi vorba de așa ceva. Păcat. Mare ruşine. Ce sens are?!", a scris Asli Enver pe contul ei de socialiare.

(sursa: Instagram, viatacuaromadecafea.com)

Ozcan Deniz si Feyza Aktan au divortat dupa doi ani de casnicie

Celebrul actor, Ozcan Deniz, pare sa fie urmarit de ghinion in ceea ce priveste viata personala. In ciuda faptului ca nimeni nu a privit cu ochi buni casatoria lui cu o femeie mult mai tanara, Ozcan Deniz a crezut foarte mult in mariajul cu Feyza Aktan, pe care a venerat-o deoarece i-a implinit cel mai frumos vis, acela de a deveni tata.


Cei doi s-au casatorit in urma cu doi ani si au devenit parintii unui baietel anul trecut, care parea ca le pecetluise relatia pentru totdeauna.


Ea era atât de grabita, incat nici nu a așteptat să formuleze întrebarea ofițerul stării civile, el a răspuns că o vrea ca soție „din toată inima„ și, o poveste de dragoste începută din 2016 intra într-o nouă etapă, ei doi își uneau destinele pentru ca în aprilie 2019 să vină cel care completa tabloul de familie- micutul Kuzey.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.