Nefes, protagonista din "Lacrimi la Marea Neagra", schimbare inedita de look! Iata cum si-a tuns parul frumoasa Irem Helvacioglu, la scurt timp dupa incheierea filmarilor pentru serial!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 ian 2020, 17:56
video Foto(8)

Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Irem Helvacioglu s-a nascut in 1990, in Germania, desi parintii sai provin din regiunea Antalyei. Ea a fost atrasa de actorie de la o varsta frageda si, odata cu intoarcerea in Turcia, a urmat cursurile Teatrului Mujdat Gezen, din Istanbul.

La doar 29 de ani, Irem Helvacioglu se bucura de un bogat palmares artistic, actrita aparand de-a lungul timpului, in zeci de productii de televiziune.

Irem s-a remarcat rapid prin talentul sau actoricesc si, la varsta de 20 de ani a primit primul sau rol, in serialul politist "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi". De asemenea, Irem Helvacioglu a fost cooptata in distributia unor productii TV care au facut inconjurul lumii, precum serialul fenomen “Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii” (Muhteşem Yüzyıl- rol cadana Nurbahar), "Valea lupilor" (Kurtlar Vadisi – personaj Esra) si “Gunes” (Güneşin Kızları, rol Tugce), difuzate la Kanal D.


Frumusetea lui Irem si pasiunea sa pentru actorie au facut-o pe aceasta sa fie una dintre cele mai apreciate actrite, ale momentului in Turcia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Seriale turcesti: top seriale turcesti cu cele mai impresionante povesti

In anul 2018, frumoasa Irem Helvacioglu a fost cooptata in distributia serialului "Lacrimi la Marea Neagra" si acceptand ca pe cea mai mare provocare a carierei sale, rolul "Nefes", care i s-a potrivit ca o manusa inca de la primele cadre filmate.
De curand, Irem Helvacioglu a publicat pe contul ei de sozializare cateva imagini inedite, in care apare cu un look uluitor, fata de cel cu care isi obisnuise fanii in perioada in care a jucat in serialul "Lacrimi

la Marea Neagra". Frumoasa actrita a decis sa isi tunda parul mai scurt si a revenit la culoarea neagra. Aceasta a participat recent la un eveniment monden important, in cadrul caruia si-a facut aparitia cu o rochie extrem de sexy, dar si cu noua ei coafura, atragand toate privirile.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.