EL este noua victimă a Roxanei de la "Puterea dragostei 1". Uite cu cine s-a afișat în public tânăra

Autor: R.V.

Acum că nu se mai află în competiția matrimonială "Puterea dragostei", Roxana Buzoiu profită de orice moment pentru a se distra și a-și face de cap.

A rămas în relații bune de prietenie cu Iancu Sterp și chiar au început o colaborare pe plan profesional în sensul în care cei doi sunt dispuși să apară în videoclipurile lui Culiță Sterp.

Așa s-a întâmplat și cu una dintre cele mai noi piese ale lui Culiță, care ar urma să apară săptămâna viitoare. Roxana, împreună cu alți foști concurenți din primul sezon al show-ului matrimonial "Puterea dragostei" s-au dus la familia Sterp acasă, în Hunedoara, pentru a filma un nou videoclip.

Acolo au mai fost și alți prieteni de-ai lui Culuță și Roxana a și pus ochii pe unul dintre ei, un saxofonist care, la o prima vedere, seamănă izbitor de tare cu fostul ei iubit Andy Adetu.

Iată-i pe cei doi simțindu-se bine împreună. Încă nu este cert că formează un cuplu, dar nu le stă rău împreună, nu credeți?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Drama părinților Ellei de la "Puterea dragostei 2" a făcut-o pe Andreea Mantea să plângă. E incredibil de dureros prin ce trece tânăra!