Ender, “hartuita” de trecut! Afla ce demersuri va face Yildiz pentru a descoperi secrete din viata rivalei sale, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 03 sep 2020, 09:10

Yildiz este preocupata sa afle trecutul lui Ender si merge in locul unde a copilarit fosta sotie a lui Halit.

Ender trece de la bucurie la suferinta. Fosta sotie a lui Halit, care ascunde un secret foarte dureros de Kaya, iubitul ei din tinerete, este ingrijorata de faptul ca acesta a solicitat testul de paternitate, in ceea ce-l priveste pe Erim. Ender incearca sa-l “saboteze” pe Kaya si se straduieste din rasputeri sa repare greselile facute in tinerete. Remuscarile trecutului nu-i dau pace insa, lui Ender. Kaya afla adevarul despre Erim. 

Yildiz este preocupata sa afle trecutul lui Ender si merge in locul unde a copilarit fosta sotie a lui Halit. Acolo va afla lucruri incredibile despre rivala ei. Yildiz este preocupata si de sora ei, pe care incearca sa o ajute, Zeynep banuind ca Alihan o inseala. Mare le va fi mirarea fetelor cand afla ce pune la cale Alihan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Kaya din serialul "Pretul fericirii", sot si tatic fericit! Iata ce familie superba are celebrul actor Baris Kilic!

O relatie neasteptata se infiripa. Caner si Zehra realizeaza ca au multe lucruri in comun, insa se feresc de “ochii lumii”.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.