Ender ii da lovitura de gratie Zehrei! Afla ce plan diabolic pune la cale alaturi de Sinan, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2020, 00:15

Sinan si Ender planuiesc sa fuga impreuna, departe de familia Argun.

Zeynep are un soc cand afla ca cel care a cumparat firma la care lucreaza este nimeni altul decat Alihan. Desi este indragostita de chipesul afacerist, Zeynep bate in retragere si decide sa demisioneze din postul pe care il ocupa.

Yildiz este foarte fericita! Planul ei a reusit iar acum Halit este mai indragostit de ea ca oricand. In plus, Halit isi copleseste sotia oferindu-i cadouri costisitoare.

Halit ii face o surpriza de proportii iubitei sale sotii, atunci cand decide sa achizitioneze o alta casa, numai pentru ei.

Citeste si: Zehra, relatie speciala cu Ender, mama sa vitrega din serialul "Pretul fericirii"! Iata cat de bine se inteleg cele doua actrite, in afara platourilor de filmare!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zehra are parte de mari surprize din partea sotului ei, Sinan. Chipesul medic nu a uitat-o pe Ender, fosta lui iubita, si are ganduri mari cu aceasta. Sinan si Ender planuiesc sa fuga impreuna, departe de familia Argun. Ender ii da lovitura de gratie Zehrei.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.