Zehra, relatie speciala cu Ender, mama sa vitrega din serialul "Pretul fericirii"! Iata cat de bine se inteleg cele doua actrite, in afara platourilor de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2020, 05:05
video Foto(6)

Tanara Şafak Pekdemir a gasit in Sevval Sam un adevarat mentor.

Şafak Pekdemir s-a nascut in 1988, in Istanbul, intr-o familie de actori. Parintii i-au descoperit inca din copilarie talentul actoricesc si au indrumat-o mai tarziu sa urmeze studii in domeniu. Asa se face ca frumoasa si talentata Safak Pekdemir a absolvit cu succes Facultatea de Teatru si Film, din cadrul Universitatii Beykent. Astfel, in anul 2009 a inceput sa joace la Teatrul Municipal Bakirkoy, ca actrita cu drepturi depline.


In anul 2010 a fost cooptata in primul serial de televiziune "Turk Mali", care i-a adus un succes rasunator. Au urmat apoi rolurile in seriale precum: "Suphe" (in 2011), "Leyla ile Mecnun" (in 2012), "Asla Vazgeçmem" (in 2015-2016). In 2018, tanara actrita a fost distribuita in serialul "Yasak Elma" ("Pretul fericirii"), in care a interpretat cu succes rolul Zehrei, o fata aroganta si dominata de vicii.
Talentata Safak Pekdemir a jucat in 2017 in primul film artistic "Deli Aşk", care de asemenea i-a adus un plus de notorietate, iar in anul 2014, a primit un rol in
filmul "İncir Reçeli 2".

Citeste si: Baris, in pericol de moarte! Afla ce anume i se intampla tanarului in inchisoare, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea naostra", de la ora 20:00, la Kanal D!


In timpul filmarilor pentru cel mai recent proiect al ei de succes, serialul "Pretul fericirii", Safak Pekdemir a legat prietenii cu multi dintre colegii sai, chiar daca pe platourile de filmare pe unii ii ura, conform scenariului.
Asa se intampla ca a ajuns sa lege o prietenie sincera chiar cu Ender, mama sa vitrega in serial, pe care insa in viata reala o adora si de la care a avut multe de invatat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Halit din serialul "Pretul fericirii", aparitie uluitoare! Iata cum a fost surprins celebrul Talat Bulut, dincolo de platourile de filmare!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.