Esma, la un pas de a provoca o tragedie! Afla cum ii va pune viata in pericol lui Nazif si cum se va sfarsi totul, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.

Din pacate, boala Esmei isi pune amprenta asupra destinelor acestora. Din “neatentia” Esmei, un incendiu izbucneste iar Nazif este prins in mijlocul flacarilor.

Inaugurarea restaurantului cuplului Faruk-Sureyya reuneste toata familia Boran. Intamplarea face ca, in ziua in care Dilara si Mert isi anunta vizita la restaurant, acestia sa dea “nas in nas” cu Adem si Gunes. Adem reactioneaza vehement cand il revede pe Mert, pe care nu-l doreste in preajma fiului sau. Dar situatia se complica si Gunes il paraseste pe Adem.



Gulistan si Nazif sunt extrem de fericiti de cand au aflat ca vor deveni parinti.
Dupa ani de asteptare, cuplul “pluteste” de fericire odata cu aflarea minunatei vesti, si doar cateva luni ii mai desparte pe acestia de a-si tine pruncul in brate.

Citeste si: Sureyya din serialul "Mireasa din Istanbul", in vizita la viitorii ei socri! Iata cum a fost surprinsa celebra Asli Enver alaturi de iubitul ei, Murat Boz, in timpul calatoriei lor in Bodrum!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fericirea viitorilor parinti este umbrita de un eveniment tragic. Esma pleaca impreuna cu Nazif, pentru a vedea un spatiu de care familia Boran are nevoie.

Din pacate, boala Esmei isi pune amprenta asupra destinelor acestora. Din “neatentia” Esmei, un incendiu izbucneste iar Nazif este prins in mijlocul flacarilor.



Cand Esma realizeaza ce s-a intamplat, nimeni nu o mai poate consola pe stapana conacului.


Adem traieste un moment unic atunci cand Esma ii va darui un cadou extrem de pretios. Adem realizeaza ca face parte, cu adevarat, din marea familie Boran.



Aniversarea Dilarei, care are loc la restaurantul lui Faruk, reuneste inca o data, intreaga familie Boran. In zorii zilei urmatoare, Esma este de negasit!