Esma “tradata” de fiul ei! Afla cum o va dezamagi Faruk si ce decizie radicala va lua sultana Boran, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 04 sep 2021, 08:20

Esma surprinde o discutie intre Faruk si Surreya care o va dezamagi profund.

Ipek trece la actiune, dupa ce a aflat ca Faruk ar putea fi copilul lui Garip. Aceasta face demersuri pentru a afla cine este parintele patern al cumnatului ei insa acest aspect va starni multa valva in familia Boran.

Fikret intra in panica, dupa ce a aflat ca Halim, “partenerul” lui de afaceri, a fost ucis. Barbatul are cosmaruri in ceea ce priveste viitorul familiei sale.

Faruk afla de “alianta” dintre fratele sau si Halim, si incearca sa rezolve situatia dramatica in care s-a ajuns. 

Faruk este bulversat de evenimentele petrecute in ultimul timp, dupa ce a aflat ca Esma l-ar fi mintit, in ceea ce priveste radacinile sale paterne. Faruk este intr-o situatie “fara iesire”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Adem si Dilara sunt in plin divort iar femeia este ingrijorata de reactiile care ar putea sa apara din partea sotului. Ea inca se teme ca acesta va continua sa complice lucrurile dar, spre surprinderea ambilor soti, evenimentele vor decurge intr-un mod neasteptat.

Esma surprinde o discutie intre Faruk si Surreya care o va dezamagi profund. Esma considera ca fiul ei cel mare a tradat-o si, fara sa stea pe ganduri, va lua o decizie radicala. 

Citeste si: Sureyya din serialul "Mireasa din Istanbul", aparitie incantatoare la nunta fratelui ei! Iata cum a stralucit frumoasa actrita Asli Enver, la marele eveniment al familiei sale!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.