Sureyya din serialul "Mireasa din Istanbul", aparitie incantatoare la nunta fratelui ei! Iata cum a stralucit frumoasa actrita Asli Enver, la marele eveniment al familiei sale!

Autor: D.I.

Mai atragatoare ca oricand, Asli Enver, a fost ca de obicei in centrul atentiei la nunta fratelui ei, Akin.

Asli Enver s-a nascut la 10 mai 1984 in Londra. Are un frate si o sora. Tatal ei este un turc din Ciprul turcesc, iar mama ei, Dilek, l-a cunoscut în timpul studiilor din Londra si s-au casatorit. Asli a studiat la Londra pana la varsta de 12 ani, apoi s-a mutat cu familia la Istanbul.

A absolvit Liceul de Arte Frumoase Pera si Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii Istanbul Halic.


După Premiul Kelebek pentru "Cea mai buna actrita", Asli Enver a primit "Premiul pentru cea mai buna actrita de drama", din partea Bilkent TV, televiziunea studentilor prestigioasei Universitati Bilkent.
Pe cand avea doar 12 ani, Asli Enver a dovedit un talent remarcabil pentru muzica si teatru si a partipat la diverse concursuri de muzica. Astfel parintii sai au indrumat-o spre un liceu de Arta, si mai tarziu, cand s-au stabilit in Istanbul, s-a orientat catre Facultatea de Teatru, in cadrul Universitatii Halic, devenind o actrita cu drepturi depline.


Celebritatea n-a intarziat sa apara, deoarece Asli Enver a devenit cunoscuta odata cu aparitia in serialul de televiziune din Turcia, "Kavac Yelleri", care era un remake dupa "Dawson Creek", un serial britanic.


De curand, Asli Enver si Murat Boz au fost participat la nunta fratelui actriței, Akin Enver. Acesta s-a căsătorit cu Isabel Barriga, originara din Mexic, acolo unde au si ales sa locuiasca impreuna cu fiica lor, Liya Enver Barriga.
Marele eveniment a reunit intrega familie Enver dar si multi prieteni de familie. (sursa foto: viatacuaromadecafea.com)

Citeste si: Una dintre cele mai indragite actrite din serialul "Mireasa din Istanbul" a divortat! Iata cine este celebra actrita care s-a despartit la varsta de 50 de ani!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”