Este protest de Ziua Armatei. Legea pensiilor si a salariilor scoate in strada 20.000 de oameni

Autor: L.S.
Actualizat: 23 nov 2020, 20:00

Protest de Ziua Armatei, in Piata Victoriei. Discriminările din Legea salarizării unitare şi Legea pensiilor scot oamenii în stradă.

Discriminările din Legea salarizării unitare şi Legea pensiilor scot oamenii în stradă. Câteva mii de oameni sunt aşteptaţi vineri în Piaţa Victoriei să îşi strige nemulţumirile în faţa Guvernului României.

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate organizează vineri, de Ziua Armatei, un miting de protest în Piaţa Victoriei, ca urmare a nemulţumirilor legate de discriminările din Legea salarizării unitare şi Legea pensiilor, potrivit capital.ro

Este protest de Ziua Armatei. Legea pensiilor si a salariilor scoate in strada 20.000 de oameni

Am hotărât (…) să organizăm un miting de protest în Piaţa Victoriei, de Ziua Armatei, 25 Octombrie (…) SCMD i-a chemat pe toţi aliaţii, rezervişti şi civili din cadrul CNSC, nemultumiţi de minciunile şi discriminările existente în Legea salarizării unitare şi legislaţia la pensii. Vom vorbi, aşadar, în numele a mai mult de 1.500.000 de voturi, cât reprezintă militarii şi poliţiştii în activitate, în rezerva şi în retragere, cu familiile lor”, precizează sindicaliştii într-un apel transmis premierului demis, Viorica Dăncilă.

Citeste si: Salariile cresc in 2020. Domeniile in care se castiga 10.000 de lei pe luna

Citeste si: Cum o sa taie PNL pensiile si salariile! "Iohannis vrea sa va prosteasca"

Citeste si: Anunțul important despre pensii și salarii după ce Guvernul a picat!

Aceştia subliniază că vor prezenta premierului „soluţia practică de revenire la textul promulgat al Legii reparatorii nr.223/2015

(privind pensiile militare de stat – n.red.)”, „cu rugămintea” de a-şi asuma înscrierea ca iniţiativă legislativă în Parlament şi de a da avizul Guvernului în regim de urgenţă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Textul în cauză a fost prezentat şi este acceptat, nu numai de foarte mulţi parlamentari PSD, dar şi de lideri ai PNL, USR, Pro Romania şi PMP. Vă vom prezenta, de asemenea, şi revendicările pe care le vor depune reprezentanţii structurilor sindicale socio-profesionale aliate. Am convenit cu Secretariatul General al Guvernului ca o delegaţie a manifestanţilor să vă înmâneze documentul în cadrul mitingului, vineri, la orele 12:30”, se mai menţionează în apel.

citeste mai mult pe capital.ro

Citeste si: Calcularea pensiei. Se schimba modul de calcul al pensiei odata cu Guvernul. Ce vor primi pensionarii de la Guvernul PNL

Citeste si: Locuri de munca bine platite! 9900 de lei pentru romanii care indeplinesc conditiile de angajare

Citeste si: Pensia ocupationala. O noua pensie pentru romanii care indeplinesc aceasta conditie

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.