Eterna rivalitate dintre Alex si Bianca renaste mai aprig ca niciodata! "Cum sa ma gonesti tu pe mine?" Iata ce scandal a provocat pedeapsa lui Jador!

Autor: D.I.

Pedeapsa lui Jador pentru Iancu si Bianca a divizat casa baietilor in tabere rivale.

Desi la cea mai recenta pedeapsa data Roxanei de catre Jador, s-a iscat un mare scandal in casa "Puterea dragostei", de aceasta data concurentul a decis sa ii pedepaseasca pe Bianca si Iancu.
Chemata in casa baietilor, Bianca avea sa se confrunte insa cu furia lui Alex Zanoaga, care nu a ezitat sa o atace din nou. Mai mult decat atat concurentul a gonit-o din casa, spunandu-i ca nu are ce sa caute acolo.


"Te rog frumos sa pleci! Ce cauti aici? Ce mai cauti tu aici? Pe ce baza mai stai aici? Iesi afara! Pleaca de aici!", a spus Alex Zanoaga.
Pe de alta parte, Bianca a incercat sa se impuna si sa le explice baietilor ca este inca lider in casa si are dreptul de a fi acolo.

Citeste si: Simona de la "Puterea dragostei", in lacrimi! Iata ce anume i-a provocat tristete si a starnit agitatie in casa fetelor!

Citeste si: Jador, dezvaluiri fara perdea! Cu cine si-ar dori Mocanu sa aiba o aventura? Iata ce marturisiri neasteptate a facut despre bunul lui prieten si ce isterie a creat in randul fetelor!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Eu sunt lider si pot sa fac ce vreu! Vedeti-va de treaba voastra! Nu stau sa imi pierd timpul cu tine! Nu imi zici tu mie iesi!", a spus Bianca.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.