Explozie de furie in casa fetelor: Mary a sarit la bataie asupra Marianei! Iata pana unde a ajuns conflictul dintre cele doua concurente!

Autor: D.I.

Dupa cearta oribila cu Ligi, Mariana a ajuns victima furiei lui Mary.

Spiritele s-au incins in casa fetelor dupa ce Ligi s-a revoltat fata de Andra, careia i-a reprosat ca a publicat o anumita postare despre ea. In vreme ce Ligi, Andreea si Paula ii cereau socoteala Andrei pentru postarea nepotrivita, Mariana a incercat sa intervina in apararea Andrei, insa totul s-a rasfrant asupra ei.

Citeste si: Ea este cea mai importanta femeie din viata lui Livian! "Am incredere in alegerile lui!" Iata ce parere are mama sa despre Bianca!

Citeste si: Bianca, schimbare spectaculoasa de look! Iata la ce coafura a recurs concurenta si ce mesaj neasteptat a transmis pe contul ei de socializare!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dorind sa aplaneze conflictul iscat in casa fetelor, Jador a incercat sa se impuna pentru a-i lua apararea Marianei, insa in cele din urma a ajuns el la cutite cu Ligi. In urma jignirilor lansate de Jador, Ligi a vrut sa paraseasca platoul emisiunii, insa s-a lovit de refuzul categoric al Marianei, care nu numai ca i-a interzis sa plece ci a inchis si usa cu cheia pentru a-i ingradi iesirea.


In cele din urma Mariana a cedat si le-a deschis usa, insa pentru a reusi sa se impuna in fata fetelor, aceasta le-a inchis usa din nou, lasandu-le inchise in cabina de machiaj, spre disperarea lui Mary, care a ripostat.
Dupa multe rugaminti, Mary a reusit sa iasa, insa si-a varsat intreaga furie acumulata asupra Marianei, reprosandu-i ca le-a blocat in cabina de machiaj.

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.