Faruk ia o decizie importanta! Afla cum va reactiona Sureyya si ce anume se va intampla cu mariajul lor, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I.

Momentele dificile prin care au trecut in ultima vreme, mai ales incidentul cu Ozgur, il determina pe Faruk sa ia o decizie importanta.

Starea de sanatatea a tinerei Ozgur, angajata firmei Boran, se imbunatateste si, odata cu aceasta se clarifica misterul care plana asupra accidentului fetei. Daca initial, Okan, unchiul fetei, credea ca Faruk se face vinovat de tragedia prin care a trecut Ozgur, iata ca tanara dezvaluie adevarul. Okan le va da o veste incredibila fratilor Boran.

Gunes afla ca Adem si Dilara vor merge impreuna la terapie psihologica, si ii este teama ca cei doi fosti soti s-ar putea impaca.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Momentele dificile prin care au trecut in ultima vreme, mai ales incidentul cu Ozgur, il determina pe Faruk sa ia o decizie importanta.

Pentru ca, pe viitor, relatia dintre el si sotie sa decurga bine, Faruk are nevoie de sustinerea Sureyyei. 

Citeste si: Sureyya din serialul "Mireasa din Istanbul", aparitie incantatoare la nunta fratelui ei! Iata cum a stralucit frumoasa actrita Asli Enver, la marele eveniment al familiei sale!