FOTO Loredana Groza s-a dezbracat! La 49 de ani, vedeta se mandreste cu un trup de pustoaica

Autor: L.S.
Actualizat: 19 nov 2020, 20:45
video Foto(5)

Loredana Groza s-a dezbracat, mandra de trupul ei zvelt! La 49 de ani, vedeta arata cu mult mai bine decat multe tinere de 20 de ani. FOTO

Loredana Groza s-a dezbracat, pregatindu-se de plaja. Artista, in varsta de 49 de ani, se reinventeaza ori de cate ori simte nevoia, insa de trupul ei are grija zilnic. Desi are un program extrem de incarcat, Loredana Groza are mereu timp sa meraga la sala si sa-si intretina musculatura.

FOTO Loredana Groza s-a dezbracat! La 49 de ani, vedeta se mandreste cu un trup de pustoaica

Printre zboruri si spectacole, in programul Loredanei ramane mereu timp si de distarctie. Spiritul ei tanar se bucura de orice loc nou, iar deplasarile in tari insorite ii aduc cea mai mare bucurie celebrei blondine.

Citeste si: Interviu in exclusivitate cu Loredana Groza si mama ei pentru emisiunea D-Paparazzi!

Citeste si: Mama ei e celebra, dar putini stiu cum arata Elena, fiica Loredanei Groza! Adolescenta a devenit recent majora si e Lori e innebunita dupa ea

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din bagajul Loredanei Groza nu lipseste niciodata costumul de baie, iar vedeta este mereu pregatita sa se dezbrace pentru o plaja sau o baie intr-o piscina luxoasa.

Cu un trup zvelt si tonifiat, cantareata se mandreste in fiecare zi si nu ezita sa isi incante fanii cu imagini din intimitatea ei.

Recent, Lori a publicat o fotografie in care este dezbracata, intr-o camera de hotel, purtand doar niste sosete rosii si lenjeria intima. Fanii artistei au reactionat in numar mare cu aprecieri si admiratie, mai ales ca, nu de mult, Loredana a fost criticata din cauza unei fotografii nu tocmai reale.

FOTO Loredana Groza s-a dezbracat! La 49 de ani, vedeta se mandreste cu un trup de pustoaica

Citeste si: Loredana, desființată după ce a cântat la nunta Liei Olguța Vasilescu într-o ținută străvezie: ”Lori

Citeste si: Gabi Lunca si Loredana Groza, din nou la cutite! Cantareata de muzica lautareasca o acuza pe Loredana ca i-a furat piesa si ii cere daune de 50000 de euro! Iata ce declaratii uluitoare a facut aceasta

Citeste si: VIDEO. Fostul sef Playboy spune adevarul despre vedetele care au pozat nud! Dezvaluirile sunt WOW. Cine a luat cei mai multi bani

 

Taguri: