Foto Plușica a ajuns, în sfârșit, la silueta ideală! A slăbit enorm și e o adevarată bombă sexy acum

Autor: R.V.

Raluca Marina este una dintre cele mai simpatice concurente care a fost în show-ul matrimonial, difuzat la Kanal D, "Puterea dragostei".

Plușica, cum a fost alintată în casa iubirii, nu a reușit să își găsească un partener potrivit cât timp s-a aflat în competișie, dar, din fericire, visul i-a devenit realitate când s-a întors acasă. În România l-a întâlnit pa Alin cu care are o relație de câteva luni bune.

Cei doi sunt de nedespărțit și le stă foarte bine împreună.

Citeste si: "Te-ai culcat cu Zănoagă și ai luat-o de la el!" Adevărul rușinos despre boala Siminei de la "Puterea dragostei" iese la iveală

Plușica s-a schimbat mult de când a ieșit din "Puterea dragostei' și pare mai fericită ca niciodată acum. Și nu doar că se simte bine, dar și arată din ce în ce mai bine. Raluca a reușit să slăbească câteva kilograme bune și acum are un corp de invidiat.

Citeste si: Ce bombă sexy e Andreea, noua fată de la "Puterea dragostei", fără haine

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Uite ce bine arată acum:

Citeste si: Cu cine seamănă fostul Andreei de la "Puterea dragostei". Acum e clar cu cine se va cupla!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.