FOTO. Simona Halep mai eleganta ca niciodata! Ce rochie a purtat campioana nostra la Balul Campionilor de la Wimbledon

Author: L.S.
Actualizat: 03 sep 2020, 01:35

Simona Halep a mers la Balul Campionilor de la Wimbledon, ocazie cu care a purtat o rochie in care a aratat fenomenal. Iata imagini cu Simo extrem de eleganta.

Simona Halep (27 de ani- locul 4 WTA) a participat la Balul Campionilor de la Wimbledon, din postura de câștigătoare a trofeului, după ce a învins-o pe Serena Williams, favorita meciului, cu 6-2, 6-2. La eveniment a participat și Novak Djokovic (32 de ani- locul 1 ATP), cel care l-a învins pe Roger Federer în finala masculină de la Londra.

La Dineul Campionilor, Simona Halep a dansat cu Novak Djokovic, conform tradiției.

Cei doi s-au fotografiat împreună, alături de trofee, iar Djokovic a ținut un mic discurs înainte: ” Este extraordinar să știu că țări atât de mici precum România și Serbia se descurcă atât de bine pe scena cea mai mare a lumii”.

Simona Halep mai eleganta ca niciodata! Simona a purtat o rochie foarte eleganta, iar infatisarea ei extrem de feminina i-a adus admiratia tuturor.

Dornica sa impartasasca bucuria ei cu fanii si admiratorii, campioana de la Wimbledon a publicat cateva fotografii si a lasat un mesaj emotionant: "O noapte magică pe care nu o voi uita niciodată la balul de la Wimbledon, cu toți oamenii mei speciali", a scris Simona Halep, alaturat fotografiilor de mai jos.

Iata cat de frumoasa este Simona in rochia de seara pe care a purtat-o la Balul Campionilor de la Wimbledon:

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Simona Halep, ”jefuită” de englezi! Cu cati bani se intoarce acasa Simo din premiul castigat la Wimbledon

Citeste si: Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce l-a batut pe Dan Alexa! A dezvaluit motivul pentru care l-a lovit: "A fost o..."

Citeste si: Puterea Dragostei 2: Mariana este MISS WORLD si e indragostita de Jador. Imagini incendiare cu moldoveanca

 

 

 

 

Taguri: