Frumoasa Nurgul Yesilcay, protagonista serialului "Gulperi", alaturi de cel mai important barbat din viata sa! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita, la Londra!

Autor: D.I.
Actualizat: 28 nov 2019, 11:42
video Foto(9)

Nurgul Yesilcay este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Nurgul Yesilcay, cunoscuta actrita care revine din 27 noiembrie, pe micul ecran, la Kanal D, intepretand rolul principal feminin in serialul fenomen, "Gulperi", este o femeie cu o viata demna de un roman. In anul 2004, aceasta s-a casatorit cu Cem Ozer, iar impreuna au un baiat, in varsta de 14 ani, Osman Nejat.

Anul trecut, celebra Nurgul Yesilcay declara intr-un interviu faptul ca are o relatie speciala cu fiul ei, Nejat, care gandeste din ce in ce mai matur, in ciuda varstei de doar 14 ani.


Intrebata cum isi petrec timpul impreuna, atunci cand nu merge la filmari, Nurgul Yesilcay a marturisit ca adora sa converseze cu fiul ei pe orice subiect.

"Îmi place foarte mult sa petrec timp cu Nejat. La finalul zilei ne povestim unul altuia ce am facut în ziua respectiva. El e preocupat de Lego, Playstation… Îl ascult cu mare atentie. Şi apoi, adolescenta e foarte distractiva privita din afara.

Şi pare ca va fi din ce în ce mai distractiva!", a spus Nurgul.


Pe de alta parte, Nurgul Yesilcay spunea pana nu demult ca se dedica carierei si fiului ei si ca nu s-a mai gandit la o noua iubire in viata sa, insa de cateva luni celebra actrita iubeste din nou si mai mult decat atat chiar a fost ceruta in casatorie
"Chiar daca pentru scurt timp, se pare ca m-a prins boala "pierderii talentului de a ma îndragosti".
Ce spune Erich Fromm? „Ne procupa mai mult altele decât dragostea, de aceea nu ne putem îndragosti.", a zis Nurgul Yesilcay.

De curand, Nurgul Yesilcay a publicat pe contul ei de socializare o cateva imagini in care apare alaturi de fiul ei, Nejat in timp ce se aflau in Londra, acolo unde studiaza adolescentul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama și fiul s-au plimbat, au făcut cumpărături, s-au întâlnit cu prietenii lui Osman Nejat. Au fost chiar și la un magazin de încălțăminte sport personificată. (sursa foto: viatacuaromadecafea.com)

Citeste si: Nurgul Yesilcay, din serialul "Gulperi": "Am născut în cel mai firesc mod, ca o ţărancă pe câmp!”

Citeste si: Secretele lui Nurgül Yeşilçay, protagonista serialului "Gulperi"! 5 lucruri pe care nu le stiai despre celebra actrita!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.