Gheorghe Dinca nu mai suporta felul in care e tratat: a tipat la anchetatori! Ce le-a spus, pe un ton amenintator

Autor: B.M.

Ancheta in cazul crimelor de la Caracal avanseaza, iar in cursul zilei de ieri anchetatorii au gasit noi oseminte intr-o padure de langa oras.

Gheorghe Dinca a fost plimbat peste tot iar de cand a fost retinut are un program extrem de incarcat. Se pare ca drumurile, interogatoriile repetate dar si grijile si-au pus amprenta asupra lui.

Potrivit unor surse din interiorul anchetei, In cursul zilei de ieri Gheorghe Dinca a cedat si s-a rastit la anchetatori, certandu-i pentru felul in care este tratat.

"Era noapte, in fata mea era o intindere mare de apa.

Se vedeau luminile unui oras mare in departare, nu mai tin minte, Corabia sau Turnu Magurele, era intuneric bezna.

"Nu mai tin minte unde am facut stanga, unde am facut dreapta. Am ocolit localitatile si am mers numai pe camp, de teama sa nu ma opreasca politia la vreun control in trafic.(...)

"Nu ma mai intrebati, eu am recunoscut fapta si nu ma mai obositi, ma stresati si ma plimbati, atata vreme cat eu am recunoscut", ar fi spus Gheorghe Dinca la audieri.

Citeste si: Rasturnare de situatie! Ce i-a spus Gheorghe Dincă Alexandrei, înainte de a o ucide! Detalii halucinante

Citeste si: Caracal. Corpul gasit ieri NU este al Luizei. Ce a declarat avocatul familiei: "Gheorghe Dinca minte mult"

Citeste si: Ce le-a spus Gheorghe Dinca anchetatorilor in momentul in care descopereau cadavrul Luizei! Au ramas inmarmuriti

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Parintii Luizei rup tacerea, revoltati

Ies la iveala dezvaluiri uluitoare din cazul Caracal.

Monica Melencu, mama Luizei, a scos la iveala amanunte halucinante.

Aceasta a spus ca bunicul adolescentei disparuta in luna aprilie, a fost intrebat la detectorul de minciuni daca a primit vreun mesaj de la Luiza și daca l-a șters, dar și in ce localitate este și ce vârsta are adolescenta.

"Dinca duce o tara intreaga de nas. Nu stiu cat o sa mai suportam.

Din partea organelor legii nu am fost contactati absolut deloc.

"Nu stiu daca Dinca spune adevarul. O data ca e moarta, o data ca e aruncata in Dunare. Am fost informati de le televizor despre oasele descoperite, nu de oamenii legii.

"Nu s-a facut absolut nimic in cazul fiicei mele. Totul era musamalizat", s-a revoltat femeia in direct intr-o emisiune televizata.

Citeste si: Primul anunt dupa ce a fost gasit cadavrul Luizei!

Citeste si: Cazul CARACAL: "Gheorghe Dinca s-a dat de gol". Unde este Alexandra

Citeste si: Avocatul lui Gheorghe Dinca dezvaluie detalii socante! Ce a facut criminalul de la Caracal cu Alexandra miercuri seara, dupa ce a rapit-o