Primul anunt dupa ce a fost gasit cadavrul Luizei!

Autor: O.P.

Criminologul Dan Antonescu a făcut declaraţii cu privire la descoperirea făcut astăzi de anchetatori, în pădurea de lângă casa lui Gheorghe Dincă

Potrivit acestuia, este un pas foarte important în anchetă. Criminologul Dan Antonescu a vorbit la Digi24, acolo unde a menţionat că urmează mai multe expertize pentru a se stabili ale cui sunt rămăşitele umane.  

Citeste si: BREAKING NEWS: Luiza Melencu a fost găsită!

"Este o cooperare care vine puţin târziu. Este o mare diferenţă între a spune ca corpul a fost aruncat în lac şi osemintele sunt într-o pădure.

Este posibil ca o parte să le fi aruncat în lac şi o parte în pădure.

Dar este un mare pas înainte. Până acum nu existau probe concrete ca acest individ a comis fapta despre care vorbea si a cărei victimă a fost Luiza.

Urmează expertize antropologice, genetice, pentru a se stabili natura acestor resturi, dacă sunt umane, vârsta şi dacă avem de-a face cu acea victima de care vorbeşte monstrul", a spus criminologul Dan Antonescu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cazul CARACAL: "Gheorghe Dinca s-a dat de gol". Unde este Alexandra

Vă reamintim că Gheorghe Dincă a spus luni în faţa anchetatorilor că a ucis-o pe Luiza Melencu, apoi a îngropat trupul neînsufleţit în pădure.

În locul indicat de acesta au fost găsite rămăşite umane, despre care Gheorghe Dincă susţine că aparţin Luizei Melencu.