Gulperi, evacuata miseleste din casa! Afla ce decizie va lua aceasta si cum vor reactiona copiii sai, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Gulperi", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I.
Actualizat: 11 dec 2019, 10:50

Nu ratati un nou episod al serialului “Gulperi” difuzat in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D!

O viata si mai dificila o asteapta pe Gulperi, care a fost evacuata din casa, pe nedrept. Pe de alta parte, fiica sa, Bedriye incearca sa faca fata durerii de a fi acuzata ca a furat.

Complotand impotriva familiei sale, pentru a o indeparta de Kadir, Gulperi se vede pusa in fata unei alegeri dificile. Aceasta actiune il determina pe Kadir sa isi puna la indoiala sentimentele fata de sotia sa si sa obtina raspunsuri pentru care nu este inca pregatit.

Hasan își dă seama că are probleme mult mai mari decât anticipează. Seyma ii pregateste o noua lovitura lui Gulperi, care o va ingenunchea din nou…

Citeste si: Cine este Kader, din serialul „Gulperi”? Actrita, schimbare radicala a profesiei, dupa ce a lucrat ca inginer alimentar in cadrul unui Minister! „Schimbarea carierei la 25 de ani m-a speriat teribil”

Citeste si: Nurgul Yesilcay, actrita din serialul “Gulperi”, primele declaratii despre nunta cu alesul inimii sale! “Cred ca trebuie sa facem aceasta casatorie in Turcia”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nurgul Yesilcay, din serialul "Gulperi": "Am născut în cel mai firesc mod, ca o ţărancă pe câmp!”

Nu ratati un nou episod al serialului “Gulperi” difuzat in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Stiati ca Nurgul Yesilcay si Ezgi Asaroglu au impartit acelasi barbat? Iata cum au ajuns cele doua actrite mari rivale!

Citeste si: Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", poveste de dragoste ca-n filme! Iata pe cine iubeste celebra actrita Oyku Gurman, in viata reala!

Citeste si: Tanara Melek din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", relatie speciala cu Genco, tatal ei vitreg, dincolo de platourile de filmare! Iata cum a fost surprinsa adolescenta alaturi de celebrul Ugur Cavusoglu, dupa incheirea productiei!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.