Nurgul Yesilcay, actrita din serialul “Gulperi”, primele declaratii despre nunta cu alesul inimii sale! “Cred ca trebuie sa facem aceasta casatorie in Turcia”

Autor: D.I.
Actualizat: 04 dec 2019, 13:39
video Foto(6)

Recent, Nurgul Yesilcay si iubitul sau, Necati Kocabay, un cunoscut producator de film, au luat parte la un eveniment monden, care a strans laolalta vedete cunoscute din Turcia.

La iesirea din local, cei doi au oferit reporterilor mult asteptatele vesti despre o posibila nunta care va avea loc, spun ei, cat mai curand.

Actrita din serialul “Gulperi” a marturisit ca in viitorul apropiat cei doi isi vor uni destinele, iar evenimentul religios va avea loc in tara lor natala, Turcia. Nurgul spune ca nu este adepta petrecerilor de nunta in strainatate, considerand ca acest eveniment cu o insemnatate aparte, ar trebui celebrat acasa, cu familia si prietenii.

Citeste si: Necazurile in familia lui Gulperi se tin lant! Afla ce sacrificii va trebui sa faca femeia pentru a-si recupera copiii, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Gulperi", de la ora 20:00, la Kanal D!

“Această nuntă va avea loc. Nu-mi plac nunțile din strainatate, treaba asta ar trebui să se intample acasă. Pentru că noi suntem turci si cred că trebuie să facem această căsătorie în Turcia.

Ne gândim la toate, pentru că, atat eu, cat si Necati suntem inventivi”,
a declarat Nurgul Yesilcay.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ea este superba actrita din Turcia, acuzata ca ar fi cauzat divortul lui Ozcan Deniz! Iata ce mesaj a aparut pe contul ei de socializare! A fost sau nu vinovata?

Citeste si: NURGUL YESILCAY (Gulperi), asa cum n-ati mai vazut-o niciodata! Iata cum arata frumoasa actrita in cel mai provocator pictorial realizat pana acum!

Citeste si: O celebra vedeta a facut un business de succes, dintr-o pasiune! Ce produse a lansat si cat costa acestea, aflati in materialul de mai jos!

Pe Nurgul Yesilcay telespectatorii o pot urmari in serialul fenomen „Gulperi”, difuzat la Kanal D, la ora 20:00.

Actrita intrepreteaza magistral rolul unei mame, macinata de lipsa dragostei copiilor ei, pe care isi doreste cu ardoare sa o recastige.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.