Halit, gelos pe fosta sotie! Afla ce masuri radicale va lua barbatul pentru a controla inca viata lui Ender, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.

Desi a divortat de ea, Halit nu accepta ca Ender, mama fiului sau, sa isi refaca viata alaturi de un alt barbat.

Ender este foarte fericita pentru ca a reusit sa-l introduca in familia Argun pe Kemal, fostul sot al lui Yildiz. Fosta sotie a lui Halit este sigura ca odata aflat secretul lui Yildiz, aceasta va avea probleme serioase in casnicie.

De cand a aflat cine este soferul lui Erim, Yildiz este disperata. Tanara incearca disperata sa il indeparteze pe noul “angajat” din preajma familiei Argun.

Mai mult, Yildiz il acuza de furt pe fostul sot, numai pentru a-i face probleme.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Intamplarea face ca Halit sa afle ca Ender, care este o femeie foarte frumoasa, are multi admiratori in randul barbatilor si gandul ca aceasta s-ar putea recasatori il ingrozeste. Desi a divortat de ea, Halit nu accepta ca Ender, mama fiului sau, sa se casatoreasca cu altcineva.

Citeste si: Halit din serialul "Pretul fericirii", aparitie uluitoare! Iata cum a fost surprins celebrul Talat Bulut, dincolo de platourile de filmare!