Hamude aruncă bomba despre Bernadett de la Puterea dragostei. ”Ii place de Jador”

Autor: Cornelia Ionescu
Actualizat: 30 mai 2019, 17:02

Noua intrată în casa Puterea dragostei, frumoasa Bernadett, ar avea sentimente pentru Jador

Nici nu a intrat bine în casa Puterea dragostei, că Bernadett este deja înconjurată de băieții din competiție. Aproape toți vor să fie în preajma ei și îi acordă o atenție sporită, lucru ce îi poate atrage blondinei destul de multe antipatii în show.

Deocamdată, cei care au avut norocul de a se întîlni cu ea în camera roșie au fost Iancu și Bobicioiu, bărbați ce, se observă clar, par atrași de tânăra cu privire pătrunzătoare.

Citeste si: Miron Cozma- cu cine va sta Dragnea in celula si ce statut va avea in puscarie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", surprinsă cu un celebru manelist român. Fanii, indignați de poze. "Lasă-l, întoarce-te la Mocanu!"

Bernadett a pus ochii pe Jador la Puterea dragostei! ”Este o realitate”

În mod surprizător însă, surse apropiate au vorbit despre o pasiune secretă a noii concurente din formatul amoros. Astfel, din ultimele informații, adevărul este acela că Bernadett a pus ochii pe Jador la Puterea dragostei! În premieră pentru kanald.ro

, Hamude a dezvăluit, într-un live exclusiv că acesta ar fi motivul pentru care fata ar fi intrat în casă. ”Îl place pe Jador, știu acest lucru, am și eu oamenii mei care dau ”informații”. Glumesc. Este o realitate! Din păcate, nu știu dacă el va fi receptiv și nu din cauza Siminei, așa cum poate ar interpreta unii, ci, fiindcă, nu l-a chemat pe el primul în camera roșie.
Este o chestiune de orgoliu bărbătesc și eu pot să înțeleg acest lucru”,
a spus Hamude.