Hazan din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", actrita de origine germana, care a fascinat publicul din Turcia cu frumusetea sa rapitoare! Iata cu ce anume se ocupa Gülper Özdemir atunci cand nu se afla pe platourile de filmare!

Autor: D.I.
Actualizat: 25 nov 2020, 13:00
video Foto(6)

Gülper Özdemir este una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din tanara generatie ale momentului, in Turcia.

Gülper Özdemir s-a născut în 1990, la Frankfurt, in Germania. Parintii sai cu origini turcesti, au descoperit talentul fiicei lor inca de timpuriu si au incercat sa ii insufle tinerei Gulper dragostea pentru teatru si arta in general. Aceasta a studiat la Universitatea de Stat Truman și a absolvit Facultatea de Științe Aplicate RheinMain din Germania.


Desi initial si-a dorit o cariera in invatamant, avand o pasiune pentru a forma copiii si a le impartasi cunostintele sale, Gülper Özdemir avea sa revina la un moment dat la prima sa dragoste, actoria.
Astfel, Gulper a inceput in anul 2016 cariera de actrita, cand a primit primul ei rol intr-un serial de televiziune "Bana Sevmeyi Anlat", care i-a adus un mare succes.

Au urmat apoi alte cateva roluri importante in seriale precum: "Kara Yazı", in 2017, "Tutsak", in 2017, "Meleklerin Aşkı", in 2018, iar anul acesta a acceptat sa joace in productia "Lacrimi la Marea Neagra".


Frumoasa Gulper Ozdemir pare a fi o femeie extrem de sensibila si firava insa nu este nici pe departe asa, deoarece tanara a dovedit si cel mai recent rol jucat ca este o fire puternica si ambitioasa. Aceasta practica si in viata reala echitatie si in plus atunci cand nu se afla pe platourile de filmare, se ocupa de fotografie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", relatie speciala cu familia sa! Iata cum a fost surprinsa Irem Helvacioglu, alaturi de parinti si de sora sa mai mare!

Citeste si: Sfioasa Esma din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", o femeie puternica si nonconformista in viata reala! Iata cum a fost surprinsa frumoasa actrita Duygu Ustunbas pe cal, la cursurile de echitatie!

Citeste si: Berrak din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", relatie speciala cu sora sa! Iata ce familie unita si fericita are celebra Ilayda Cevik!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.