Hazan, marul discordiei dintre Nefes si Tahir! Afla cine este tanara care apare brusc in viata celor doi soti si ce se va intampla in familia Kaleli, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 08 nov 2019, 10:36

Nimeni nu cunoaste trecutul lui frumoasei Hazan, o tanara crescuta de bunica ei, despartita de familie.

Nefes devine extrem de geloasa atunci cand isi surprinde sotul langa frumoasa Hazan.

Nefes, Tahir si Mustafa, ajunsi in casa bunicii Hanife, se confrunta cu o situatie neobisnuita iar Hazan devine marul discordiei dintre cei doi soti.

Hazan, marul discordiei dintre Nefes si Tahir!

Nimeni nu cunoaste trecutul lui frumoasei Hazan, o tanara crescuta de bunica ei, despartita de familie.



Cand tatal vitreg al tinerei, Genco, isi face aparitia in regiune, toata lumea e ingrozita. Genco este, fara doar si poate, un afacerist vestit pentru cruzimea sa.

Citeste si: WOW! Cum arata celebra actrita Hazal Kaya (Filiz din serialul "Povestea noastra") in ultima luna de sarcina! Iata cat de mult s-a ingrasat!

Citeste si: Comisarul Ali din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", nunta de poveste cu aleasa inimii sale! Iata cum arata femeia care l-a cucerit iremediabil pe carismaticul Temmuz Gürkan Karaca si cum au stralucit cei doi miri, in ziua grandiosului eveniment!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Sfioasa Esma din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", o femeie puternica si nonconformista in viata reala! Iata cum a fost surprinsa frumoasa actrita Duygu Ustunbas pe cal, la cursurile de echitatie!



Genco, care a ajuns in Trabzon pentru afaceri, va avea o intalnire cu fratii Kaleli. Problemele nu intarzie sa apara intre partile implicate, atunci cand fratii Kaleli refuza sa faca afaceri cu Genco.

Citeste si: Fikret din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un tata devotat si implinit in viata reala! Iata ce familie frumoasa are celebrul actor Erdal Cindoruk!

Citeste si: Fatih din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un muzician desavarsit! Iata ce voce superba are carismaticul Furkan Aksoy!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.