Hilal Altınbilek, eroina serialului "Ma numesc Zuleyha", asemanare izbitoare cu mama sa! Iata cum arata cea care i-a dat viata frumoasei actrite!

Author: D.I.
Actualizat: 10 ian 2020, 11:18
Foto(10)

Frumoasa Hilal Altinbilek, actrița care interpretează rolul principal feminin Züleyha, din noul serial “Mă numesc Züleyha”, este una dintre cele mai atrăgatoare și talentate actrițe din generația tânără de actori turci.

Frumusețea naturală, talentul actoricesc dar și stilul vestimentar de o elegantă ce vine din simplitate, dar extrem de sexy, i-au făcut pe fanii actriței să o asemene cu Angelina Jolie.


Născută în İzmir, la 21 ianuarie 1991, Hilal Altinbilek a început să ia lecții de actorie după absolvirea școlii primare, iar în 2010 a terminat cursurile Centrului de Arte Mujdat Gezen.

Frumoasa Hilal a debutat în anul 2011, cu un rol principal în serialul “ Derin Sular ”, iar  recunoașterea publicului a venit doi ani mai târziu, odată cu următorul sau rol, în serialul “Trandafirul negru” (Karagül).

Celebra Hilal Altinbilek se dedica trup si suflet carierei sale insa nu isi neglijeaza deloc familia. Aceasta are o relatie speciala cu mama sa, pe care o adora.

Hilal s-a reîntors pe platourile de filmare, după o binemeritată vacanță, pe care și-a petrecut-o pe plajele însorite din Bodrum, Turcia, împreună cu familia.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Hilal Altınbilek, eroina serialului "Ma numesc Zuleyha"

Hilal Altinbilek o interpretează Züleyha, partenera de viață a lui Yilmaz (interpretat de Uğur Güneș), o tânără frumoasă și puternică, care a renunțat la ea însăși, la visele ei, pentru a-și salva bărbatul iubit.

Cei doi îndrăgostiți își doresc să se căsătorească, însă planul lor nu decurge așa cum își doresc. Situația se complică, iar cei doi îndrăgostiți, ca să rămână împreună, recurg la un “șiretlic”, care va avea serioase repercusiuni. Greșeala tinerilor le va răscoli acestora viața, lăsându-i într-un tumult de emoții și probleme.

Citeste si: Premiera serialului turcesc „Ma numesc Zuleyha” a plasat Kanal D pe primul loc in preferintele telespectatorilor din intreaga tara!

Citeste si: Hasan din serialul "Gulperi", surprins alaturi de tanara care i-a furat inima! Iata cum arata cea care l-a cucerit pe carismaticul Burak Dakak!

Citeste si: Hunkar, mama lui Demir, descopera adevarata relatie dintre Zuleyha si Yilmaz! Afla ce decizie radicala va lua femeia de dragul fiului ei, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.