Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha", imaginea unui brand celebru de imbracaminte din Turcia! Iata ce suma fabuloasa a castigat frumoasa actrita!

Author: D.I.
Actualizat: 28 ian 2020, 12:08
Foto(5)

Celebra Hilal Altinbilek, din serialul "Ma numesc Zuleyha", difuzat de miercuri pana vineri, la ora 20:00, la Kanal D este una dintre cele mai indragite actrite ale momentului in Turcia.

Absolventa a Facultatii de Management Economic, din cadrul Ege University, Hilal, fata cu ochii de azur, in varsta de 29 de ani, care atrage tot mai multi fani prin interpretarea unica, in cel mai recent rol al sau, personajul Zuleyha, crede in … numerologie.

Actrița Hilal Altinbilek s-a născut în 1991, in İzmir, Turcia. După absolvirea școlii primare a început să ia lecții de actorie iar în anul 2010 a obținut diploma de absolvire a Centrului de arte Mujdat Gezen. 

Zuleyha, protagonista din serialul "Ma numesc Zuleyha", este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia

A debutat cu un rol principal în serialul Derin Sular (2011). S-a făcut remarcată cu următorul rol în serialul Trandafirul negru (Karagül) care a fost difuzat și în România.

În anul 2018 a jucat rolul principal alături de Engin Akyürek în filmul Cocuklar Sana Emanet.

Pentru performanța în serialul "Ma numesc Zuleyha" (Bir Zamanlar Çukurova) a fost nominalizată la Premiile Altın Objektif Ödülleri la categoria "Cea mai bună actriță". (sursa: Instagram; tolbacudetoate.com) 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Yilmaz produce o diversiune si Adnan dispare! Zuleyha sufera enorm si Demir rascoleste conacul pentru a-l gasi pe cel mic! Nu rata un nou episod dramatic “Ma numesc Zuleyha”, miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", aparitie incredibila! Iata cum arata celebrul actor pe vremea cand a fost tuns zero! Fanii sai au fost de-a dreptul socati!

Hilal Altınbilek, protagonista serialului de succes "Mă numesc Züleyha", a devenit, conform unui renumit cotidian din Turcia, imaginea unui brand de îmbrăcăminte, pentru un an de zile, fiind plătită cu suma de 1.500.000

TL. (sursa: viatacuaromade cafea.com)

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, spiritele au fost, în continuare, încinse, întrucât Alexandra și Patrick nu se pot abține din a fi tandri unul cu celălalt nici măcar de față cu Gagea.